Αθλητισμός

Οι τρομερές επιδόσεις του “magic Bernie” σε ασίστ και σκοράρισμα [vid]

Οι τρομερές επιδόσεις του “magic Bernie” σε ασίστ και σκοράρισμα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [368603] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΑΡΗΣ - ΠΑΟ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Οι τρομερές επιδόσεις του "magic Bernie" σε ασίστ και σκοράρισμα, με τον Βραζιλιάνο να γίνεται ο πρώτος μετά τον Μπεργκ που φτάνει σε διψήφια νούμερα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Υπάρχουν φορές που μοιάζουν σαν να έχουν… στερέψει τα λόγια για τα όσα φοβερά και τρομερά πραγματοποιεί στο χορτάρι τους τελευταίους μήνες ο Μπερνάρ Ντουάρτε.

Ένα μήνα και κάτι πριν ο Βραζιλιάνος “αποχαιρετίσει” τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, έπειτα από μία πάρα πολύ έντονη διετία, οι “πράσινοι” βλέπουν τη σφραγίδα του να αποτυπώνεται στο γήπεδο την πιο κρίσιμη ώρα. Εκεί ακριβώς που τον είχανε ανάγκη για να κάνει τη διαφορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Ήδη απ’ το απογευματόβραδο της περασμένης Κυριακής (14/4), με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λαμία, ο “Μπέρνι” έφτασε σε άλλη μία τρομερή επίδοση ώρα που είχε να επαναληφθεί για τουλάχιστον μία επταετία από ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα ο Μπερνάρ έφτασε το double-double σε γκολ (10) και ασίστ (11) σε όλες τις διοργανώσεις την εφετινή σεζόν με τους “πράσινους”, κάτι που είχε να το δει ο Παναθηναϊκός απ’ τη σεζόν 2016/17 και τον (επίσης) σπουδαίο Μάρκους Μπεργκ σύμφωνα με το sport24.gr και τον Κώστα Γουλή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments