Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο παίκτης “κλειδί” στον οποίο ποντάρει ο Μεντιλίμπαρ στο ματς με τη Φενέρ!

Ολυμπιακός: Ο παίκτης “κλειδί” στον οποίο ποντάρει ο Μεντιλίμπαρ στο ματς με τη Φενέρ!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει τη Φενέρμπαχτσε (και) στη Κωνσταντινούπολη και ετοιμάζει ανάλογα τα πλάνα του για τον αγώνα ρεβάνς στα προημιτελικά του Conference League την Πέμπτη στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (18/4, 22:00, COSMOTE SPORT 4HD). Οι "ερυθρόλευκοι" ανέβασαν ρυθμούς και ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Μεντιλίμπαρ ποντάει πολλά

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει τη Φενέρμπαχτσε (και) στη Κωνσταντινούπολη και ετοιμάζει ανάλογα τα πλάνα του για τον αγώνα ρεβάνς στα προημιτελικά του Conference League την Πέμπτη στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (18/4, 22:00, COSMOTE SPORT 4HD). Οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν ρυθμούς και ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Βάσκος τεχνικός ποντάρει πολλά στον Ποντένσε ο οποίος θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, όπως στο αρχικό σχήμα θα είναι και ο Ντόη αντί του τιμωρημένου Ρέτσου. Με δεδομένη την παρουσία των Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Κααμπί στη γραμμή κρούσης, την τέταρτη θέση στην επίθεση διεκδικούν τρεις παίκτες, οι Γιόβετιτς, Όρτα και Μασούρας. Πρόκειται για μία δύσκολη εξίσωση, με τον Όρτα να έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα σύμφωνα με το sport24.gr και τον Δημήτρη Χριστοφιδέλλη.

Αν θέλει να προσεγγίσει κανείς την ενδεκάδα του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, μία πιθανή ενδεκάδα είναι με τους Τζολάκη, Ρόντινεϊ, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Κααμπί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments