Πολιτική

Γιώργος Αυτιάς: «Όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ»

Γιώργος Αυτιάς: «Όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ»

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Όταν ο κ. πρόεδρος ανέλαβε την αρχηγία της ΝΔ, μου έστειλε ένα βιβλίο. Η αφιέρωση έλεγε ''Γιώργο, χαρισμένο σε σένα, γιατί μπορείς και αλλάζεις τους νόμους από την εκπομπή''» διηγήθηκε ο Γιώργος Αυτιάς.

Με ενθουσιασμό και τον γνωστό χειμαρρώδη τρόπο απηύθυνε τον δικό του χαιρετισμό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Γιώργος Αυτιάς.

Ο Γιώργος Αυτιάς, η υποψηφιότητα του οποίου ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρες, κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ πήρε τον λόγο, ξεσηκώνοντας όλους όσοι βρέθηκαν στο Ωδείο Αθηνών, στην εκδήλωση του κυβερνώντος κόμμματος.«Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία» τόνισε ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος ιδιαίτερα στους ομογενείς.

«Αν αρχίσω να μιλάω, θα κρατήσει 4 ώρες. Κύριε πρόεδρε, μόλις επέστρεψα από τις ΗΠΑ. Εκεί έζησα τον ελληνισμό. Ο ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει ΝΔ, κύριε πρόεδρε. Σας μεταφέρω το μήνυμα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία», τόνισε αρχικά ο κ. Αυτιάς.

«Όταν ο κ. πρόεδρος ανέλαβε την αρχηγία της ΝΔ, μου έστειλε ένα βιβλίο. Η αφιέρωση έλεγε ”Γιώργο, χαρισμένο σε σένα, γιατί μπορείς και αλλάζεις τους νόμους από την εκπομπή”» διηγήθηκε ο Γιώργος Αυτιάς.

«Θα τους αλλάξουμε τους νόμους στην Ευρώπη, θα τους φτιάξουμε για την Ελλαδα. Το 90% των νόμων ψηφίζεται στην Ευρωβουλή και πρέπει να γίνουν ελληνικοί νόμοι. Για την πατρίδα τη γλυκιά, για την οικογένεια. Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, το σύνθημα που τσάκισε τους πάντες. Πάμε όλοι μαζί με την Ελλάδα» είπε ο Γιώργος Αυτιάς, καταχειροκροτούμενος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments