Αθλητισμός

Συμφωνία Κουλιεράκη με γερμανική ομάδα;

Συμφωνία Κουλιεράκη με γερμανική ομάδα;

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ EUROPA CONFERENCE LEAGUE ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γερμανία, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη όμως ακόμη υπάρχει απόσταση ανάμεσα στους "Αετούς" και τον ΠΑΟΚ!

Είναι ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα του μεταγραφικού καλοκαιριού στη χώρα μας. Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που εδραιώθηκε στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη ο οποίος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου και πραγματοποιεί μια απίστευτη σεζόν η οποία αναμένεται να του δώσει το εισιτήριο για ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αυτό σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Sky Sports θα είναι η Bundesliga καθώς η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φέρεται να έχει δελεάσει τον Κρητικό αμυντικό με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία. Παρ’ όλα αυτά η απόσταση των “Αετών” με τον ΠΑΟΚ είναι ακόμη μεγάλη καθώς οι μεν Γερμανοί προσφέρουν ένα ποσό στα 8 εκατομμύρια, με τους Θεσσαλονικείς να ορίζουν ως τιμή έναρξης διαπραγματεύσεων τα 13 εκατομμύρια.

Εφόσον πωληθεί ο Πάτσο που έχει το ρόλο του αριστερού στόπερ στην τριάδα που χρησιμοποιεί στην άμυνα ο Ντάνιελ Τοπμόλερ – που όπως όλα δείχνουν (κι εφόσον η ομάδα του κρατήσει την έκτη θέση της βαθμολογίας μέχρι το φινάλε) θα μείνει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν – τότε το οικονομικό δύσκολα θα αποτελέσει πρόβλημα προκειμένου να χαλάσει η συμφωνία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments