Lifestyle

Καινούργιου: Δεν είναι ωραίο για την Μπάρκα να ακούγεται ότι στη θέση της θα πάει η Μενεγάκη

Καινούργιου: Δεν είναι ωραίο για την Μπάρκα να ακούγεται ότι στη θέση της θα πάει η Μενεγάκη

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Katerina Kainourgiou Official

Όταν είχαν πει ότι εγώ πάω στο Star που ήταν η Καραβάτου, το είχα διαψεύσει, δεν μου άρεσε να στενoχωριέται μια άλλη παρουσιάστρια, πρόσθεσε

Η Κατερίνα Καινούργιου συζήτησε με τους συνεργάτες της στο «Super Κατερίνα», σχετικά με τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη και της Δανάης Μπάρκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

«Αυτό που ακούγεται πολύ έντονα είναι ότι έχουν κάνει πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη για να αναλάβει την πρωινή ζώνη. Όταν λέμε πρωινή ζώνη του MEGA εννοούμε το 9-12» είπε αρχικά ρεπόρτερ της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια σχολίασε το παραπάνω, λέγοντας: «Δεν είναι ωραίο να ακούγεται, όταν είναι η Δανάη, δεν είναι ωραίο να το ακούει ξαφνικά ότι θα πάει στη θέση της κάποια άλλη, ακόμη κι αν είναι η Μενεγάκη».

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε στη συνέχεια, κάτι παρόμοιο που είχε συμβεί και στην ίδια. «Και σε εμένα το έχουν κάνει και στεναχωριόμουν. Όταν είχαν πει ότι εγώ πάω στο Star, τότε που ήταν η Καραβάτου, εγώ είχα βγει και το είχα διαψεύσει γιατί δεν μου άρεσε να ακούγεται κάτι τέτοιο και να στεναχωριέται μια άλλη παρουσιάστρια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments