Πολιτική

Άδωνις: Σε γραμμή Ράμα ο Πολάκης για Μπελέρη [vid]

Άδωνις: Σε γραμμή Ράμα ο Πολάκης για Μπελέρη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Άδωνις: Επιχειρείται δολοφονία χαρακτήρα του Δημάρχου Χειμάρρας

Την κατάπτυστη στάση του Παύλου Πολάκη έναντι του Φρέντι Μπελέρη και της υποψηφιότητάς του με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας στηλίτευσε προ ολίγου ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο ειδικά, παραχωρώντας συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στις αντιρρήσεις της αντιπολίτευσης για την υποψηφιότητα Μπελέτη, ισχυριζόμενος πως «αυτό που γίνεται από ορισμένους πολιτικούς και εφημερίδες της Αριστεράς είναι κατάπτυστο . Ο Φρέντι Μπελέρης ουδέποτε μπήκε σε διαπραγματεύσεις για τη θέση του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και δεν είχε ποτέ την οιαδήποτε σχέση με την ακροδεξιά ή την Χρυσή Αυγή, όπως ψευδώς υποστηρίζουν ορισμένοι κύκλοι».

«Στον Φρέντι Μπελέρη έγιναν προτάσεις από άλλα κόμματα», εξακολούθησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και έσπευσε να προσθέσει πως «ο Μπελέρης αρνήθηκε αυτές τις προτάσεις, τις προερχόμενες από άλλες κομματικές δυνάμεις. Ο Μπελέρης ήταν από την αρχή ξεκάθαρος προς όλους: ή με τη ΝΔ ή με κανένα άλλο πολιτικό κόμμα.

Πρέπει να γίνει σαφές πως η υποψηφιότητα Μπελέρη θα έπρεπε να ενώνει τους Έλληνες. Πρόκειται για τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, ο οποίος διώκεται από την αυταρχική κυβέρνηση του Έντι Ράμμα, που καταπατά το κράτος δικαίου στην Αλβανία.

Θυμίζω, δε, πως όλα τα πολιτικά κόμματα υποστήριζαν τον Μπελέρη στη δίωξή του από την κυβέρνηση του Έ ντι Ράμα. Όμως, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Μπελέρη με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, η αντιπολίτευση άλλαξε θέση. Για παράδειγμα, ο Παύλος Πολάκης στρέφεται εναντίον του Μπελέρη. Είναι ένας απίθανος τύπος, ο οποίος υιοθετεί τις απόψεις του Έντι Ράμα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι θα έχουμε έναν εκπρόσωπο του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, έναν κορυφαίο εκπρόσωπο της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου στην Ευρωβουλή. Όλα τα κόμματα έπρεπε να πουν «μπράβο» στον Μπελέρη, τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όμως η αντιπολίτευση άρχισε τη δολοφονία χαρακτήρα. Η κίνηση της ΝΔ να εντάξει τον άδικα φυλακισμένο Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιό της είναι μια κίνηση ενωτική για τον ελληνικό λαό. Η συγκεκριμένη απόφαση του Μητσοτάκη ενώνει τους Έλληνες, δεν τους διχάζει. Μην κάνουμε τη χάρη σε εχθρούς, που χαίρονται όταν τσακωνόμαστε για κορυφαία εθνικά θέματα», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments