Αθλητισμός

Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης πέταξε έξω τη Μάντσεστερ Σίτι

Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης πέταξε έξω τη Μάντσεστερ Σίτι

Πηγή Φωτογραφίας: instagram real madrid//Αποκλείστηκε η κάτοχος του τίτλου

Αποκλείστηκε η κάτοχος του τίτλου

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Ρεάλ Μαδρίτης όμως είναι η Βασίλισσα της Ευρώπης και το απέδειξε ξανά, αφού μετά το 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία νωρίτερα απέκλεισε την Άρσεναλ με 1-0.

Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους Ισπανούς, οι οποίοι δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ. Στο 12′ ο Βινίσιους έκανε το γύρισμα για τον Ροντρίγκο και αυτός με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Έντερσον για το 0-1, δίνοντας το προβάδισμα στους Μαδριλένους που σώθηκαν από το δοκάρι στο 19′ σε προσπάθεια του Χάαλαντ μετά την απόκρουση του Λούνιν σε προσπάθεια του Ντε Μπρόινε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την κατοχή της μπάλας αλλά όχι και ουσία στο παιχνίδι της, με αποτέλεσμα τα λεπτά να περνάνε και το σκορ να μην αλλάζει, προς ικανοποίηση της Ρεάλ που ήταν συνεχώς σε θέση άμυνας. Οι Ισπανοί έβλεπαν την πρόκριση να πλησιάζει, στο 76′ όμως ο Ντε Μπρόινε με κοντινό σουτ, μετά το γύρισμα του Ντοκού και την κακή αντίδραση του Ρούντιγκερ, έγραψε το 1-1.

Λίγα λεπτά μετά, στο 81′, ο Βέλγος θα μπορούσε να σκοράρει ξανά μετά την πάσα του Ακάνζι αλλά αστόχησε και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, ο Ρούντιγκερ στο 105′ είχε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει ξανά το προβάδισμα στους Μαδριλένους αλλά αστόχησε και τελικά όλα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Ισπανοί ήταν πιο ψύχραιμοι και επικράτησαν με 4-3, κλείνοντας ραντεβού με τη Μπάγερν Μονάχου στους ημιτελικούς.

Η σειρά των πέναλτι…

Άλβαρες: 1-0 Μόντριτς: Απέκρουσε ο Έντερσον Μπερνάρντο Σίλβα: Μπλόκαρε ο Λούνιν Μπέλιγχαμ: 1-1 Κόβατσιτς: Απέκρουσε ο Λούνιν Βάθκεθ: 1-2 Φόντεν: 2-2 Νάτσο: 2-3 Έντερσον: 3-3 Ρούντιγκερ: 3-4

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments