Αθλητισμός

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ! Η αποστολή για τον αγώνα με την Μπριζ

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ! Η αποστολή για τον αγώνα με την Μπριζ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ όπού διεκδικεί την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ όπού διεκδικεί την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League κόντρα στην Μπριζ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα παρατάξει την ομάδα του με την καλύτερη δυνατή σύνθεση για την ανατροπή-πρόκριση.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις.

Οι Νάσμπεργκ και Μάρκος Αντόνιο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Μεϊτέ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments