Ελλάδα

“Ηταν μια ιερόδουλη την μοιραία νύχτα μέσα στο σταθμαρχείο”: Αποκάλυψη-βόμβα από τον πατέρα των δίδυμων

“Ηταν μια ιερόδουλη την μοιραία νύχτα μέσα στο σταθμαρχείο”: Αποκάλυψη-βόμβα από τον πατέρα των δίδυμων

Πηγή Φωτογραφίας: Συνεχίζονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τους αγνοούμενους στα συντρίμμια των δύο αμαξοστοιχιών που συγκρούστηκαν στα Τέμπη. Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)

Η συγκεκριμένη πολύ σοβαρή καταγγελία δεν έχει επιβεβαιωθεί για την ώρα

Σε μια νέα σοκαριστική καταγγελία προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του, Θώμη και Χρύσα, και την ανιψιά του Αναστασία, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Ο χαροκαμένος πατέρας κατήγγειλε ότι ο προφυλακισμένος σταθμάρχης, τη μοιραία νύχτα, βρισκόταν με μία ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο!

Αποκάλυψη-βόμβα από τον πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη

Η συγκεκριμένη πληροφορία, που ακούστηκε για πρώτη φορά, φαίνεται να ενισχύει την πάγια θέση της κυβέρνησης ότι η σιδηροδρομική τραγωδία που άφησε πίσω της 57 νεκρούς οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος.Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm 103,6 και τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο Νίκος Πλακιάς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον 60χρονο σταθμάρχη και τις βαρύτατες ευθύνες του στην πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών.

«Σας είπα δύο πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο; Αυτός που είναι στη φυλακή. Εκείνη τη μέρα είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Πού είναι το παράξενο; Την έχεις δει τη φωτογραφία; Δες τη για να καταλάβεις περί τίνος προσώπου πρόκειται…», είπε και σημείωσε ότι το μόνο που επιθυμούν οι συγγενείς των θυμάτων είναι να καταδικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι για την τραγωδία.

Τέλος, πρόσθεσε πως υπάρχουν γεγονότα που ο κόσμος δεν γνωρίζει, αλλά όλα θα βγουν στο φως της δημοσιότητας.Σημειώνεται πάντως ότι η συγκεκριμένη πολύ σοβαρή καταγγελία δεν έχει επιβεβαιωθεί για την ώρα.

Τι λέει ο μοιραίος σταθμάρχης

Υπενθυμίζεται ότι ο σταθμάρχης, που είναι προφυλακισμένος μαζί με τον επιθεωρητή του ΟΣΕ, στην απολογία του είχε ζητήσει συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων και είχε πει πως δεν αντιλήφθηκε καν πως τα δύο τρένα συγκρούστηκαν στα Τέμπη, αλλά έμαθε για το δυστύχημα από την Πυροσβεστική.

Το μοιραίο βράδυ -σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τη δικαστική έρευνα- δεν άλλαξε το κλειδί στον πίνακα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να οδηγήσει την επιβατική αμαξοστοιχία Intercity 62, που ταξίδευε προς τη Θεσσαλονίκη, και το εμπορικό τρένο που κατέβαινε από τη συμπρωτεύουσα στην ίδια γραμμή, τη γραμμή καθόδου, με τραγικό επακόλουθο τη σφοδρή τους σύγκρουση.

Σημειώνεται ακόμα ότι ο προφυλακισμένος σταθμάρχης ήταν ο μοναδικός από την ομάδα των 14 υπαλλήλων που μόλις είχαν προσληφθεί που δήλωσε έτοιμος από την πρώτη στιγμή να εκτελέσει μόνος του υπηρεσία στο σταθμαρχείο της Λάρισας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments