Αθλητισμός

Άρης ΑΕΚ: Στόχος το «διπλό» για την Ένωση! Η πιθανή ενδεκάδα

Άρης ΑΕΚ: Στόχος το «διπλό» για την Ένωση! Η πιθανή ενδεκάδα

Πηγή Φωτογραφίας: [368816] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Η ΑΕΚ θέλει να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του Άρη

Η ΑΕΚ θέλει να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του Άρη και να μείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος (21/4, 19:30), την ώρα που ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την πάντα επικίνδυνη Λαμία (21/4, 17:00).

Από τον Άρη φιλοξενείται σήμερα (21/4, 19:30) ηΑΕΚ, η οποία θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της Superleague.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θέλουν να κάνουν το 2/2 απέναντι στον Άρη και να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες των ανταγωνιστών τους στη διεκδίκηση του τίτλου και να πάνε με φόρα στην τριάδα ντέρμπι που ακολουθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Αγωνιστικά, όπως συνηθίζεται, δεν ανακοινώθηκε αποστολή. Εκτός είναι οι τραυματίες Γκαρσία, Μουκουντί και Στάνκοβιτς, ενώ ο Άμραμπατ, έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για τον Αλμέιδα. Παράλληλα, ο Σιμάνσκι  εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει.

Για τον Άρη, επέστρεψε στην αποστολή ο Φαμπιάνο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και ο Κάρσλον, για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες. Από την άλλη εκτός έμειναν οι τραυματίες Φεράρι, Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ, Ντουκουρέ, Ρουπ και Πάρντο.

Διαιτητής:Χρήστος Βεργέτης Α’ Βοηθός:Τρύφων Πετρόπουλος Β’ Βοηθός:Χασάν Κούλα 4ος διαιτητής:Κωνσταντίνος Τσέτσιλας VAR:Πάτρικ-Φραντς Χανσλμπάουερ (Γερμανία)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments