Trash

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει με τη σύντροφό της στο Τόκιο – Εγώ και η δικιά μου

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει με τη σύντροφό της στο Τόκιο – Εγώ και η δικιά μου

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/(@lilyrose_depp)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το σχόλιο της ράπερ στην ανάρτηση της ηθοποιού

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Τόκιο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η 24χρονη ηθοποιός και μοντέλο πόζαρε μάλιστα σε μια φωτογραφία με τη σύντροφό της, Ντανιέλ Μπαλμπουένα, η οποία είναι γνωστή ράπερ με το ψευδώνυμο 070 Shake, κρατώντας στο ένα χέρι της ένα μπουκέτο ροζ λουλούδια. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η κόρη του Τζόνι Ντεπ πόζαρε με μαύρο, διάφανο μπλουζάκι και καρό ψηλές κάλτσες.

«Εγώ και η δικιά μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η Μπαλμπουένα σχολίασε κάτω από τη δημοσίευση: «Είσαι όμορφη μωρό μου».

Οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2023 και δεν διστάζουν να εκφράσουν δήμοσια τον έρωτά τους σε κάθε ευκαιρία, αδιαφορώντας για τυχόν σχόλια που γίνονται στις κοινές τους αναρτήσεις.

Πέρυσι, μετά το ταξίδι της Ντεπ στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου έκανε πρεμιέρα η σειρά με τον Weeknd, «The Idol», οι δύο γυναίκες αντάλλαξανε παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο κατά τη συνάντησή τους.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο