Αθλητισμός

Conference League: Με τη στήριξη 2.000 οπαδών του ο Ολυμπιακός!

Conference League: Με τη στήριξη 2.000 οπαδών του ο Ολυμπιακός!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Στο Μπέρμιγχαμ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League (22:00) βρίσκονται χιλιάδες οπαδοί του πειραϊκού συλλόγου.

Στο Μπέρμιγχαμ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League (22:00) βρίσκονται χιλιάδες οπαδοί του πειραϊκού συλλόγου

Στο Μπέρμιγχαμ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League (22:00) βρίσκονται χιλιάδες οπαδοί του πειραϊκού συλλόγου.

Οι φίλοι της ομάδας του μεγάλου λιμανιού έχουν δώσει ερυθρόλευκο χρώμα στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ και βράδυ θα βρίσκονται στις κερκίδες του «Villa Park» για το σπουδαίο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Οι οπαδοί του πειραϊκού συλλόγου θα βρεθούν δίπλα στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στους ποδοσφαιριστές του και θα προσπαθήσουν με τη φωνή τους να δώσουν στην αγαπημένη τους ομάδα την ώθηση που χρειάζεται για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες για τα ημιτελικά του Europa Conference League, με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος για τις 9 Μαΐου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments