Trash

Λόρεν Σάντσεζ: Ο όρος που τής έβαλε η Άννα Γουίντουρ για να την καλέσει στο Met Gala

Λόρεν Σάντσεζ: Ο όρος που τής έβαλε η Άννα Γουίντουρ για να την καλέσει στο Met Gala

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/laurenwsanchez

Προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι η Άννα Γουίντουρ «βοηθούσε προσωπικά» την Σάντσεζ να επιλέξει φόρεμα, επειδή η συντάκτρια της Vogue πιστεύει ότι η αρραβωνιαστικιά του Τζεφ Μπέζος έχει «κακό γούστο».

Τα βλέμματα τράβηξε για μία ακόμα φορά η Λόρεν Σάντσεζ, η σύντροφος του δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος, στο χαλί του Met Gala 2024.

Η πρώην παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε φορώντας μία εκπληκτική δημιουργία Oscar de la Renta, αυτό που τράβηξε την προσοχή όμως δεν ήταν τόσο η ενδυματολογική της επιλογή, όσο το τεράστιο διαμάντι που κοσμούσε το χέρι της. Σε οβάλ σχήμα, το νέο διαμάντι της 54χρονης Σάντσεζ επισκίασε ακόμα και το δαχτυλίδι με το οποίο ο Τζεφ Μπέζος τής έκανε πρόταση γάμου το 2023.

Όπως σημειώνει πάντως η Daily Mail, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται απλώς για κάποιο κόσμημα που η Σάντσεζ δανείστηκε για την εκδήλωση. Η 53χρονη πάντως επέλεξε να το αφήσει να κλέψει τις εντυπώσεις καθώς δεν φόρεσε πολλά αξεσουάρ πέρα από ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο μικρό της δάχτυλο και ένα ζευγάρι επίσης διαμαντένια σκουλαρίκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

Εντυπωσιακό ήταν και το στράπλες φόρεμά της που σχεδιάστηκε με πολλά μεταλλικά πάνελ για να θυμίζει «θρυμματισμένο γυαλί». Το πάνω μέρος του φορέματος ήταν ένα σχετικά απλό μαύρο στράπλες μπουστάκι, ενώ η φούστα ήταν καλυμμένη με περίπλοκα λουλουδάτα μοτίβα που έμοιαζαν πολύ με μωσαϊκό κήπου, σύμφωνα άλλωστε με τον φετινό ενδυματολογικό κώδικα «The Garden of Time».

Όπως δήλωση η ίδια στη Vogue, ήθελε να απομακρυνθεί από τις τυπικές «εξαιρετικά σέξι» εμφανίσεις της και αν και σχεδιαστές όπως οι Fernando Garcia και Laura Kim της έστειλαν δημιουργίες τους που ταίριαζαν με το στιλ της, αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Πληροφορίες ότι η Άννα Γουίντουρ κάλεσε τη Σάντσεζ στο Met Gala υπό έναν όρο

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που μεταφέρει η Daily Mail, το φόρεμα έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να λάβει την πρόσκληση για το Met Gala η πρώην παρουσιάστρια. Προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι η Άννα Γουίντουρ «βοηθούσε προσωπικά» την Σάντσεζ να επιλέξει φόρεμα, επειδή η συντάκτρια της Vogue πιστεύει ότι η αρραβωνιαστικιά του Τζεφ Μπέζος έχει «κακό γούστο». Η 74χρονη οικοδέσποινα, είναι γνωστή για το ότι είναι σχολαστική σχετικά με το ποιος θα λάβει πρόσκληση στην εκδήλωση, και σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, ήθελε να παραστεί η Σάντσεζ με έναν όρο – να έχει λόγο στο τι θα φορέσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη New York Post (@nypost)

Πηγή είπε στη δημοσιογράφο μόδας Amy O’Dell πρόσφατα ότι η Γουίντουρ συνεργάζεται με τη Σάντσεζ για να «επιλέξει το φόρεμά της» και ότι το ζευγάρι «επιλέγει ανάμεσα σε custom εμφανίσεις του Oscar de la Renta και δύο άλλων σχεδιαστών». «Η Άννα δεν εμπλέκεται πάντα προσωπικά με το τι φορούν οι καλεσμένοι», έγραψε η δημοσιογράφος, αλλά πρόσθεσε ότι η αρχισυντάκτρια της Vogue ξέρει ότι η Λόρεν έχει «κακό γούστο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments