Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Θρυλική πρόκριση στο Final 4! [59-63]

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Θρυλική πρόκριση στο Final 4! [59-63]

Πηγή Φωτογραφίας: [369394] EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFFS / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Οι ερυθρόλευκοι παίζοντας συγκλονιστική άμυνα μέσα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", είδαν την κατάλληλη στιγμή τον Σακίλ ΜακΚίσικ

Οι ερυθρόλευκοι παίζοντας συγκλονιστική άμυνα μέσα στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”, είδαν την κατάλληλη στιγμή τον Σακίλ ΜακΚίσικ να ηγείται επιθετικά, τον Κώστα Παπανικολάου να δίνει τη χαριστική βολή και πήραν μια απίθανη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα που τους στέλνει στο Final-Four της Euroleague και στα… δόντια της Ρεάλ Μαδρίτης για μια επική ρεβάνς του περσινού τελικού.

Συγκλονιστικός Μιλουτίνοφ κράτησε τον Ολυμπιακό στο κάκιστο επιθετικό του διάστημα. Ευρώπη άκου το. Η Ελλάδα επέστρεψε με δύο ομάδες στο Final-Four!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλά στην άμυνά του. Αλλά μόνο εκεί. Οι ερυθρόλευκοι είδαν τον Τόμας Γουόκαπ να αποχωρεί από νωρίς με δύο φάουλ όμως μόνο στα “μετόπισθεν” δεν υστέρησαν. Το πρόβλημά τους ήταν στην επίθεση. Διστακτικότητα, άστοχα σουτ και κυρίως λάθη που οδηγούσαν σε αιφνιδιασμούς των “Μπλαουγκράνα”. “Καλό νέο” το δεύτερο φάουλ του Λαπροβίτολα ο οποίος ήταν ο νούμερο ένα επιθετικός πόλος των γηπεδούχων.

Ο Μουσταφά Φαλ έχασε ζευγάρι βολών για το +10 όμως ο Αμπρίνες αστόχησε και εκείνος στη μία (50-57) με 1:54′ να απομένει. Η Μπατσελόνα όμως επέστρεψε με τον Ολυμπιακό να αστοχεί. Η άμυνα όμως βγήκε και ο Μιλουτίνοφ το τελείωσε με κάρφωμα αφού ο Γκριμάου δεν είπε στους παίκτες του να κάνουν φάουλ. Ο Αμπρίνες έβαλε κατευθείαν δίποντο και η ιστορία πήγε στη ρουλέτα των βολών.

Ο κλήρος έπεσε στον Κάνααν τον οποίο ο Μπαρτζώκας έβαλε για αυτόν τον λόγο στο παρκέ. Ο “Ησαΐας” τις έβαλε! Ο Παπανικολάου επίσης τις έβαλε μετά από συγκλονιστικό κλέψιμο.

Τα δεκάλεπτα: 12-9, 27-25, 40-40, 59-63

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments