Αθλητισμός

Ολυμπιακός Άστον Βίλα: Με ένα όνειρο τρελό! Πού θα δείτε το ιστορικό ματς των ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός Άστον Βίλα: Με ένα όνειρο τρελό! Πού θα δείτε το ιστορικό ματς των ερυθρολεύκων

Πηγή Φωτογραφίας: [369300] UEFA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση μπροστά, καθώς φιλοξενεί την Άστον Βίλα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Conference League στην OPAP Arena και στις 29 Μαΐου, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα.

Οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 4-2 στο Μπέρμιγχαμ και πήραν ένα ισχυρό προβάδισμα το οποίο καλούνται να υπερασπιστούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Η ώρα και το κανάλι του ματς στο Καραϊσκάκης

  • 22:00 Ολυμπιακός – Άστον Βίλα / COSMOTE Sport 2

Έτοιμος να γράψει ιστορία στο κατάμεστο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα με έναν και μόνο στόχο. Να υπερασπιστεί το υπέρ του 4-2 του πρώτου αγώνα στο Μπέρμιγχαμ και να κλείσει θέση στον τελικό του Europa Conference League στην «Opap Arena», γράφοντας ακόμη μία «χρυσή» στην ιστορία του.

Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούν την ομάδα του Ουνάι Έμερι στον δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Europa Conference League και θέλουν μία εμφάνιση ανάλογη με εκείνη που έκαναν πριν από μια βδομάδα στην Αγγλία και κατατρόπωσαν τους «χωριάτες».

Ο Ολυμπιακός πριν από μία εβδομάδα πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση, επικρατώντας 4-2 της Άστον Βίλα. Προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα τέρματα του Ελ Κααμπί, είδε τους γηπεδούχους να απαντάνε και να ισοφαρίζουν, αλλά συνέχισε να παίζει επιθετικά και να πρεσάρει ψηλά, ψάχνοντας το γκολ. Βρήκε το τρίτο άμεσα με το πέναλτι του Μαροκινού, ενώ ο Έσε διαμόρφωσε το τελικό σκορ προκαλώντας… αμόκ στον κόσμο της ομάδας.

Το επικό 4-2 του Ολυμπιακού, που είχε την υπογραφή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πανηγυρίστηκε σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το Μπέρμιγχαμ, όμως ο Βάσκος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι έχει ακόμη ένα… ημίχρονο το ζευγάρι για να βγει η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στον τελικό της 29ης Μαϊου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments