Οικονομία

Σκρέκας σε πρόεδρο Cosco: Η Ελλάδα γίνεται κύριο διαμετακομιστικό κέντρο στην Αν. Μεσόγειο

Σκρέκας σε πρόεδρο Cosco: Η Ελλάδα γίνεται κύριο διαμετακομιστικό κέντρο στην Αν. Μεσόγειο

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Κώστας Σκρέκας - Kostas Skrekas

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Μέσα από μία στρατηγική συνεργασία που αποφέρει πολυεπίπεδα επενδυτικά οφέλη, στο δρόμο της ισχυρής και βιώσιμης ανάπτυξης».

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Cosco Shipping, Γουάν Μιν, είχε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, όπου και αναφέρθηκε στις δυνατότητες του Πειραιά να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στον μετασχηματισμό της Ελλάδας ως κύριου διαμετακομιστικού κέντρου της Νοτιοανατολικής Μεσογείου «μέσα από μία στρατηγική συνεργασία που αποφέρει πολυεπίπεδα επενδυτικά οφέλη, στο δρόμο της ισχυρής και βιώσιμης ανάπτυξης».

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός:

«Υποδέχθηκα σήμερα στο Υπουργείο Ανάπτυξης τον Πρόεδρο της Cosco Shipping, Wan Min και στελέχη της διοίκησης του ΟΛΠ. Τους ανέλυσα τη στρατηγική της Κυβέρνησής μας για τον μετασχηματισμό της Ελλάδας σε κύριο διαμετακομιστικό κέντρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Ο Πειραιάς, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, μπορεί να διαδραματίσει κομβικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση μέσα από μία στρατηγική συνεργασία που αποφέρει πολυεπίπεδα επενδυτικά οφέλη, στο δρόμο της ισχυρής και βιώσιμης ανάπτυξης».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.