Πολιτική

Μητσοτάκης Ευρωεκλογές 2024: Η Μαρίνα Σάττι και ο Πίνατ που έγινε ευρωκομματόσκυλο [vid]

Μητσοτάκης Ευρωεκλογές 2024: Η Μαρίνα Σάττι και ο Πίνατ που έγινε ευρωκομματόσκυλο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ" ΤΟΥ PROTOTHEMA.GR ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Μητσοτάκης Ευρωεκλογές 2024: 31 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την καμπάνια στη δημοφιλή πλατφόρμα

Υπό τους ήχους του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Εurovision και με πλάνα από τις περιοδείες του ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την καμπάνια του στο TikTok για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Με αρκετή δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθυμίζει ότι σε μια ομιλία του είπε τον στίχο «τα τα τα» από το «Ζάρι» ενώ δεν παραλείπει να αναβαθμίσει σε… ευρωκομματόσκυλο τον Πίνατ, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης. «Θα προσπαθήσω μέσα από το TikTok να σας εξηγήσω γιατί οι εκλογές αυτές είναι τόσο σημαντικές» αναφέρει επίσης ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο βίντεο που κλείνει με την επισήμανση πως απομένουν 31 ημέρες μέχρι τις κάλπες.

Σε καθεστώς συνεχούς περιοδείας μέχρι και τις κάλπες της 9ης Ιουνίου μπαίνει σταδιακά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά να οργώνει την Ελλάδα, με πρώτο σταθμό τη Χίο στα τέλη της εβδομάδας, συνεπικουρούμενος από την ομάδα κρούσης του Μαξίμου η οποία από την ερχόμενη Δευτέρα θα οργώσει τη χώρα, με στόχο την αφύπνιση του γαλάζιου ακροατηρίου και την επαναπροσέγγιση με γαλάζιους μεν, απογοητευμένους δε ψηφοφόρους. Μέχρι την Παρασκευή κλειδώνει το πρόγραμμα περιοδειών των 12 κορυφαίων υπουργών οι οποίοι έχουν κληθεί να κάνουν περιοδείες, ενώ θα λάβουν ειδικούς φακέλους με τα μεγάλα έργα και τα προβλήματα των περιοχών τις οποίες θα επισκέπτονται, αναδεικνύοντας όχι μόνο το κυβερνητικό έργο από το 2019 μέχρι σήμερα, αλλά και τα όσα έχουν γίνει στη χώρα από τον Ιούνιο.

Το Μαξίμου τους έχει καλέσει να αναδείξουν, όπως λένε κυβερνητικά στελέχη, τις πολλές «μικρές νίκες» των πρώτων μηνών ανάμεσά τους τον νέο δικαστικό χάρτη, την επιστολική ψήφο, τα μη κρατικά πανεπιστήμια, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Επίσης, τις μόνιμες αυξήσεις σε μισθούς και επιδόματα όπως αυτό της μητρότητας που επεκτάθηκε για 9 μήνες στις ελεύθερες επαγγελματίες και τις αγρότισσες, τις ανακαινίσεις των νοσοκομείων, την ίδρυση απογευματινών χειρουργείων και τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, αλλά και τις διεκδικήσεις της κυβέρνησης από τις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα τα κονδύλια για τους αγρότες, την πολιτική στο Μεταναστευτικό και τις προσπάθειες προώθησης της κοινής ευρωπαϊκής στρατηγικής και άμυνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments