Πολιτική

Άδωνις: Ψέμα Σπηλιωτόπουλου ότι ο Κασσελάκης λειτουργεί με διαφάνεια [vid]

Άδωνις: Ψέμα Σπηλιωτόπουλου ότι ο Κασσελάκης λειτουργεί με διαφάνεια [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις: Σε άλλη χώρα ζει ο Σπηλιωτόπουλος

Την άποψη ότι ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος κάνει λάθος όταν υποστηρίζει πως ο Στ. Κασσελάκης λειτουργεί με κρυστάλλινους όρους, διατυπώνει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kozan και αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Υγείας επισημαίνει πως «ως προς τη δήλωση του κ. Κασσελάκη, ότι υπουργοί σκοτώνουν παιδιά, ήταν αυτή καθαυτή μια αισχρή δήλωση. Κατάφερε να κάνει μέχρι και τον Πολάκη να φαντάζει μετριοπαθής. Από την αντίδραση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ εικάζω πως ο Κασσελάκης έχει μετανιώσει για τη δήλωση αυτή και προσπαθεί με κάποιον τρόπο να τη «γυρίσει». Αν αυτή η σκέψη μου είναι αληθής, αυτό θα είναι καλό».

«Ωστόσο, θέλω να μείνω λίγο στην ουσία», συμπλήρωσε ο Άδωνις. «Ο κ. Κασσελάκης λέει ότι λειτουργεί με όρους κρυστάλλινους και διαύγειας. Θα μου επιτρέψει ο φίλος κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος να του πω ότι μάλλον σε άλλη χώρα ζει. Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας πολιτικός αρχηγός, που δεν έχει κάνει ακόμη δήλωση πόθεν έσχες. Έχει διαφημίσει στο πανελλήνιο ότι αγόρασε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι αξίας 1,8 εκατ. ευρώ στο Κολωνάκι, για να ζήσει εκεί μαζί με το σύζυγό του. Την ίδια στιγμή, ο ελληνικός λαός μαθαίνει πως ο πατέρας του χρωστάει 11 εκατ. ευρώ στην Εφορία. Μπορείτε να μου πείτε πώς ταιριάζει να αγοράζει ένα σπίτι με 1,8 εκατ. ευρώ με το να χρωστάει ο πατέρας 11 εκατ. ευρώ στην Εφορία; Γιατί εγώ να πιστέψω πως αυτό το 1,8 εκατ. ευρώ δεν είναι από τα 11 εκατ. ευρώ που οφείλονται στην Εφορία; Άρα, όχι μόνο με συνθήκες διαύγειας δεν έχει λειτουργήσει μέχρι στιγμής ο κ. Κασσελάκης, αλλά έχει λειτουργήσει με συνθήκες πλήρους αδιαφάνειας. Και οχυρώνεται πίσω από την τυπική προθεσμία του νόμου για να καταθέσει το πόθεν έσχες την τελευταία ημέρα της προθεσμίας, ενώ ένας άνθρωπος, που θέλει να λειτουργήσει με όρους διαύγειας και διαφάνειας, θα έπρεπε να το καταθέσει πρώτος. Άρα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος είπε απλά ψέματα. Με τον κ. Σπηλιωτόπουλο δεν έχω ιδιαίτερη σχέση από τότε που είχε υποστηριχθεί από τον κ. Σαμαρά για τον δήμο Αθηναίων», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments