EDITOR'S PICK

Le Figaro: «Τα μεγάλα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς αντιμετωπίζουν την πρόκληση του υπερτουρισμού»

Le Figaro: «Τα μεγάλα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς αντιμετωπίζουν την πρόκληση του υπερτουρισμού»

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Το ΔΠΔ θα εξετάσει τη σύλληψη των ηγετών του Ισραήλ και της Χαμάς

Στη Γαλλία, η Le Figaro γράφει: «Τα μεγάλα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς αντιμετωπίζουν την πρόκληση του υπερτουρισμού». Το 95% των ταξιδιωτών θα επισκεφθεί το 5% του πλανήτη. Στη Liberation διαβάζουμε: «Μεγαλώνει η αναταραχή στη Μέση Ανατολή». Ο θάνατος του Ραϊσί δημιουργεί μια περίοδο αβεβαιότητας στη χώρα και οξύνει την αστάθεια στην περιοχή.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Ζητήθηκαν εντάλματα σύλληψης για τον Νετανιάχου και τον ηγέτη της Χαμάς». Ο εισαγγελέας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο κατηγορεί τον πρωθυπουργό του Ισραήλ και τον υπουργό Άμυνας του, καθώς και αρκετούς ηγέτες της Χαμάς, για εγκλήματα πολέμου. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Φόβοι για εξέγερση;». Ο θάνατος δύο κορυφαίων πολιτικών φέρνει τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν Αλί Χαμενεΐ σε δύσκολη κατάσταση.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Το ΔΠΔ θα εξετάσει τη σύλληψη των ηγετών του Ισραήλ και της Χαμάς». Τι σημαίνουν τα εντάλματα σύλληψης του ΔΠΔ για το Ισραήλ και τη Χαμάς. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Το Ιράν παλεύει με τη διαδοχή μετά τον θάνατο του προέδρου Ραϊσί σε δυστύχημα». Ο θάνατος του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραϊσί έχει προκαλέσει ανησυχητικό πλήγμα στην πολιτική της χώρας και εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη διαδοχή της προεδρίας.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Hμέρα της ντροπής: Αποκαλύφθηκε τελικά η θανατηφόρα συγκάλυψη του σκανδάλου με το μολυσμένο αίμα». Θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί χιλιάδες θάνατοι, καταλήγει η έκθεση για τη μόλυνση χιλιάδων με HIV ή ηπατίτιδα C λόγω μολυσμένου αίματος.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Ο Ραϊσί είναι νεκρός, το Ιράν διχασμένο μεταξύ πένθους και διαδηλώσεων». Ανασύρθηκε το σώμα του προέδρου Ραΐσι. Στις 28 Ιουνίου οι εκλογές για την ανάδειξη του διαδόχου του.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο Σάντσεθ θα δώσει μια “κατάλληλη απάντηση” εάν ο Μιλέι δεν ζητήσει συγγνώμη». Ο Ισπανός πρόεδρος δεν αποκλείει κλιμάκωση της διπλωματικής κρίσης, καθώς ο Μιλέι χαρακτήρισε διεφθαρμένη τη σύζυγο του Σάντσεθ, Μπεγόνια Γκόμεθ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments