Lifestyle

Δήμητρα Κατσαφάδου: Έδωσα το σπίτι μου σε έναν κύριο, που είχε βρει στα φανάρια ο αδερφός μου

Δήμητρα Κατσαφάδου: Έδωσα το σπίτι μου σε έναν κύριο, που είχε βρει στα φανάρια ο αδερφός μου

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ant1tv

Δήμητρα Κατσαφάδου: Μαζί του μένουν άλλοι 5 άστεγοι άνθρωποι

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show, βρέθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου και αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και τα «μαχαιρώματα» που δέχθηκε από δικούς της ανθρώπους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Arrow (@greek_arrow)

«Ήμουν 10 χρόνια σε σχέση, σε πολύ σοβαρό δεσμό. Τελικά φταίω εγώ, όλο το βάρος (σσ του χωρισμού) το ρίχνω σε εμένα. Εκείνος ο άνθρωπος μου τον εμφύσησε η μητέρα μου. Ήμουν πολύ φυτό στο σχολείο και δεν βλεπόμουν. Εκείνος ήταν γόης του χωριού. Μου έστελνε ανελλιπώς λουλούδια και αρκουδάκια και έγραφε Θοδωρής. Και αυτός περνούσε με τα μηχανάκια γόης και εγώ έλεγα θα με κοιτάξει, αλλά δεν με κοιτούσε. Τελικά μου αποκαλύπτει η μάνα μου μετά από πολλά χρόνια ότι “σιγά μην σε κοιτούσε αυτός. Εγώ στα έστελνα”. Μου τα έστελνε για να δείξει ότι “να η κόρη μου τα έχει με κάποιον”. Και τελικά ήρθε ο χωροχρόνος και τα φτιάξαμε! Και του λέω “σίγουρα με θες ή σε έβαλε η μάνα μου;”. Επειδή έχω διαβάσει πολύ, νιώθω ότι στη ζωή μας έχουμε τρεις αγάπες. Και ο πνευματικός που μίλησα μαζί μου μού είπε ότι “την δεύτερη αγάπη την έδωσες στο έπακρον”. Είναι και θέμα υποχωρήσεων!

Προσελκύω καλά παιδιά. Έχω ένα θετικό προαίσθημα και δεν είμαι καχύποπτη. Και να έρθει ο άλλος με δόλο, δεν θα το καταλάβω. Δεν θα πάω με την σκέψη ότι με θέλει για την Κατσαφάδου. Γενικά νομίζω ότι βιώνω μια πραγματικότητα που είναι δύσκολη. Όταν πρέπει να είσαι όμορφη, να φτιάξεις τις κρέμες, τα μίτινγκ, πού χωράει ο έρωτας; Πρέπει να είναι ένας καλλιτεχνικός τύπος που να δουλεύει όλη μέρα και να με αντέχει.

Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα ήθελα να φορέσω μια πανοπλία για τους οικείους μου. Τα μαχαιρώματα που έφαγε από κοντινά μου άτομα, πονάει περισσότερο. Τον έχεις στο σπίτι σου μέσα στον άλλον και σε κλέβει ενώ του τα δίνεις έτσι κι αλλιώς. Σε πονάει ο πυρήνας σου, όχι ο έξω κόσμος. Έχω πονέσει πολύ αλήθεια. Θα ήθελα να μην είμαι ανοχύρωτη. Από παιδάκι είχα μια μελαγχολία. Η αλήθεια είναι ότι είμαι φοίνικας, από τις στάχτες μου αναγεννιέμαι.

Έπαθα νεύρωση στομάχου. Έχασα ένα παιδί που ήταν πολύ κοντά μου, το λάτρεψα. Είναι η Ραφαέλα Πιτσικάλη. Όλη η Ελλάδα βοήθησε με εράνους, το τι έκανα εγώ ας μην το πούμε. Απλά είδα ένα παιδί στο Make a Wish, ήρθε πάνω μου, μου λέει “είσαι η μάνα μου”, παλέψαμε μαζί. Όλη η Ελλάδα την αγαπάει. Πόνεσα πολύ με τον χαμό της. Είναι κάτι τραυματικό, δένομαι πολύ με αυτά τα παιδιά. Να πούμε το ευχάριστο, όμως. Με αφορμή την Ραφαέλα, όλη η εταιρεία μου, όποιο παιδάκι έχει καρκίνο του δίνουμε 5 προϊόντα εντελώς δωρεάν. Δεν θέλουμε χαρτιά, δεν το ψάχνουμε. Το χαρίζουμε εντελώς, δεν είναι καμία διαφήμιση. Όποιος έρθει, αρκεί να μας ανάβει ένα κερί».

«Το σπίτι μου είναι δοσμένο. Εγώ με τον Κυριάκο είμαστε οι πιο large. Σταματάει σε ένα φανάρι και μου λέει “έχω δει τον κύριο τάδε”. Μένει στο σπίτι μαζί με άλλους πέντε άστεγους. Κάνουν τις βόλτες τους, κάνουν παρέα. Έχω τον “γιο” μου που είναι από το Πακιστάν και δεν σκέφτηκε ποτέ να με κλέψει. Και του λέω “πάρτο ρε φίλε να γουστάρεις”. Εγώ μένω στο Καπανδρίτι με τα σκυλιά μου, έχω 22. Μου παίρνουν όλο το μάτι, την κακή ενέργεια, τα πάντα!

Οι γυναίκες με αγαπάνε εμένα, δεν με ζηλεύουν. Επειδή είμαι λίγο “Μήτσος”, έχω την αρνητική μου πλευρά, δεν με ζηλεύουν. Όλες οι γυναίκες έρχονται πάνω μου.

Είμαι 40αρα αλλά όποιος με αγαπήσει θα δει μέσα μου ότι είμαι 12. Ο κολλητός μου ο Αντρέας μου έχει ότι τους ασκώ “χρηματική κακοποίηση”. Δεν θέλω να πληρώνει κανείς. Εγώ πάω και δίνω στον κόσμο που δουλεύει στο μαγαζί. Ντρέπομαι να μην δώσω γιατί έχω περάσει από όλα τα επαγγέλματα. Πέρασε δύσκολα η οικογένειά μου οικονομικά γιατί τις εποχές που έδιναν πολλά δάνεια, ο μπαμπάς έπαιξε στο χρηματιστήριο, δανείστηκε από κάποιους φίλους που δεν ήταν φίλοι και την πάτησε. Ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Όλοι είμαστε οι άνθρωποι του μεροκάματου. Ξεχρέωνα τα δάνεια του μπαμπά και έχουν μείνει άλλα δύο. Είναι βαρύ όνομα το Κατσαφάδου αλλά έχω κάνει όλα τα επαγγέλματα, η La vie en Rose έσωσε την οικογένειά μου. Και εμείς το περάσαμε και ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει τα χρέη του μπαμπά. Είμαστε υγιής επιχείρηση, δεν χρωστάμε πουθενά.

Έκανα πλασιέ, πήγαινα ημερολόγια που πουλούσα στο δρόμο. Σε φροντιστήριο αγγλικών που έκανα εγγραφές έξω. Δούλευα στην ψαραγορά, σερβιτόρα σε ψαροταβέρνα, δασκάλα σκι 7 χρόνια όταν ήμουν φοιτήτρια στο Χημικό. Δεν ήξερα αλλά έμαθα για να γίνω. Όλα τα έκανα για να μην στεναχωρήσω τον πατέρα μου, να του πάρω ένα βάρος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments