Πολιτική

Λοβέρδος: «Έχουμε σαφέστατο μήνυμα τοποθέτησης στο κέντρο» [vid]

Λοβέρδος: «Έχουμε σαφέστατο μήνυμα τοποθέτησης στο κέντρο» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Λοβέρδος: «Έχουμε σαφέστατο μήνυμα τοποθέτησης στο κέντρο» [vid]

Ο Ανδρουλάκης δεν είναι καλός συνομιλητής, ο Κασσελάκης δεν ξέρουμε τι λέει

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7, για τους στόχους των «Δημοκρατών» στις Ευρωεκλογές. «Οι Δημοκράτες είναι ένα κόμμα που θα έχει καλό αποτέλεσμα εκλογικό και έδρα» εκτίμησε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Έχουμε σαφέστατο μήνυμα τοποθέτησης στο κέντρο», είπε σχετικά με το πολιτικό στίγμα των «Δημοκρατών» και τόνισε πως και οι 42 υποψήφιοι έχουν πάρει «διαζύγιο» με τον επαγγελματικό αρνητισμό. «Αν πει κάτι καλό ο κ. Κασσελάκης ή ο κ. Μητσοτάκης θα το δεχτούμε», εξήγησε.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος των Δημοκρατών στόχος του, είναι το κόμμα του να είναι το 6ο στη Βουλή, έτσι ώστε να αποτελέσει μία «κυβερνητική λύση» για τον κόσμο. Ερωτηθείς για το ποιος είναι καλύτερος συνομιλητής πολιτικά με τον ίδιο, ο κ. Λοβέρδος απάντησε:

«Ο κ. Ανδρουλάκης δεν είναι καλός συνομιλητής, ο κ. Κασσελάκης δεν ξέρουμε τι λέει» είπε ο πρόεδρος των Δημοκρατών. «Ο κ. Κασσελάκης όταν δεν μιλάει τοξικά, μιλάει σαν να έχει ένα απεριόριστο προϋπολογισμό» πρόσθεσε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος εξήγησε πως αν βγάλουν έδρα οι Δημοκράτες στο Ευρωκοινοβούλιο και σε περίπτωση που ο ίδιος εκπροσωπήσει το κόμμα, θα μείνει ένα χρόνο και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα στον επόμενο, προκειμένου να προετοιμάσει το κόμμα για τις βουλευτικές εκλογές.

Αναφορικά με τη Βόρεια Μακεδονία τόνισε πως θα έπρεπε να λειτουργούν οι επιτροπές παρακολούθησης της εφαρμογής της συμφωνίας των Πρεσπών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments