Πολιτική

Μαρινάκης: Η κυβέρνηση δεν κάνει καμία έκπτωση στα κυριαρχικά δικαιώματα

Μαρινάκης: Η κυβέρνηση δεν κάνει καμία έκπτωση στα κυριαρχικά δικαιώματα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Αύξηση γραφείων ενδοοικογενειακής βίας σε 63 από 18 ανακοίνωσε επίσης ο κ. Μαρινάκης, αναφερόμενος στις πρόσφατες αναγγελίες από τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Αύξηση γραφείων ενδοοικογενειακής βίας σε 63 από 18 ανακοίνωσε επίσης ο κ. Μαρινάκης, αναφερόμενος στις πρόσφατες αναγγελίες από τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Αύξηση γραφείων ενδοοικογενειακής βίας σε 63 από 18 ανακοίνωσε επίσης ο κ. Μαρινάκης, αναφερόμενος στις πρόσφατες αναγγελίες από τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

«Για πρώτη φορά από το 2011 οι άνεργοι είναι κάτω από 900.000 », ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραθέτοντας τα στοιχεία για την ανεργία. «Από το 2019 έχει πέσει η ανεργία κατά 8,4%», σημείωσε.

Σχετικά με την επιστολική ψήφο, είπε ότι οι εκλογικές διαδικασίες συνεχίζονται ομαλά.

Για τις δηλώσεις Κασσελάκη για 13ο και 14ο μισθό

Επειδή απευθυνόμαστε στους Έλληνες πολίτες, οφείλουμε ότι λέγεται να αποτυπώνεται στο μέγεθός τους. Αυτό σημαίνει 8,8 δις. ευρώ για μια 4ετια, αυτό είναι ο κόστος της πρότασης του κ. Κασσελάκη.

Είδαμε τι συνέβη το 15-19, που οδήγησε η πολιτική της κυβέρνησης με ένα πρόγραμμα που ποτέ δεν κοστολογήθηκε.

Για το κάλεσμα σε Ζωή Κωνσταντοπούλου και Βαρουφακη, εμείς λέμε ευτυχισμένο το 2012 και να θυμίσουμε ότι όταν μπήκαν στην ιδία πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Βαρουφακης η Κωνσταντοπούλου, η πρόταση για 13ο και 14ο μισθό, είδαμε ουρές στα ATM, capital controls, την χώρα στο χείλος της καταστροφής.

Για αναγνώριση παλαιστινιακού κράτος

Η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη στο ψήφισμα για λύση δυο κρατών στα σύνορα του 1967. Αυτό που σήμερα προέχει είναι η άμεση διακοπή των εχθροπραξιών, η απελευθέρωση των ομήρων και η ενίσχυση της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ως προς την αναγνώριση, βρίσκεται στο πλαίσιο της ειρηνευτικής διαδικασίας.

Ένταλμα σύλληψης Νετανιάχου

Δεν σχολιάζουμε αποφάσεις δικαστηρίων και διεθνών δικαιοδοτικών οργάνων.

Αναρωτιόμαστε πως μπορεί μια τέτοια απόφαση να βοήθεια στην εξομάλυνση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή.

Εξαγγελίες Φλωρίδη για Σώμα Δικαστικής Αστυνομίας

Έχει εγκριθεί από το υπ. Συμβούλιο. Είναι ένα σώμα που θα βοηθήσει και στην αποσυμφόρηση του φόρτου του γενικού Σώματος της ΕΛ.ΑΣ. και θα βοηθήσει και πολύ τα δικαστήρια.

Για Βόρεια Μακεδονία

Η άλλη πλευρά δεν τηρεί ούτε τα βασικά. Τη στιγμή που υπάρχουν διαπραγματευτικά όπλα στο τραπέζι, ένα από αυτά είναι η ενταξιακή προοπτική στην ΕΕ, προφανώς και δεν προχωράς (με τα μνημόνια). Και εδώ πλανάται ένα τεράστιο ερωτηματικό για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το αν θα τεθεί ζήτημα από την Ελλάδα σε σχέση με τη Β. Μακεδονία και το ΝΑΤΟ, είπε ότι «ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι δεν κάνει την παραμικρή έκπτωση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Για τους εφοριακούς στη Χαλκίδα και άλλες αναφορές για παρόμοιες πρακτικές στην εφορία

Είναι μια είδηση εξαιρετικά θετική και εξαιρετικά αρνητική, ταυτόχρονα.

Είναι αρνητική γιατί φαίνεται ότι συνέβαιναν όλα αυτά. ΤΟ θετικό είναι ότι η Ελλάδα δεν είναι ένας παράδεισος ανομίας ή ασυδοσίας. Στόχος είναι όλοι αυτοί να φύγουν από τις θέσεις τους και να πάνε φυλακή εφόσον το κρίνει η Δικαιοσύνη.

Δείτε live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments