Ελλάδα

Χαλκίδα: «Μου έκατσε καλά αυτό» έλεγε η προϊσταμένη της ΔΟΥ για τα παράνομα χρήματα [vid]

Χαλκίδα: «Μου έκατσε καλά αυτό» έλεγε η προϊσταμένη της ΔΟΥ για τα παράνομα χρήματα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Χαρακτηριστική του τρόπου που δρούσε η «μαφία» των εφοριακών στη Χαλκίδα είναι και η συνομιλία μεταξύ της προϊσταμένης της ΔΟΥ και της διεκπεραιώτριας της ομάδας

Χαρακτηριστική του τρόπου που δρούσε η «μαφία» των εφοριακών στη Χαλκίδα είναι και η συνομιλία μεταξύ της προϊσταμένης της ΔΟΥ και της διεκπεραιώτριας της ομάδας

Στη δημοσιότητα έρχονται νέοι διάλογοι της προϊσταμένης της ΔΟΥ Χαλκίδας με άλλα μέλη του κυκλώματος εκβίασης επιχειρηματιών. Δύο μέλη του κυκλώματος καταγράφηκαν από τους αστυνομικούς να περιγράφουν με ενθουσιασμό πώς εξασφάλισαν τα παράνομα κέρδη στο κλείσιμο της εργάσιμης εβδομάδας.

«Σε αγαπάω πάρα πολύ, σε ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου» φέρεται να είπε υπάλληλος της ΔΟΥ στην προϊσταμένη της, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. «Ήταν ανέλπιστο αυτό, ήταν τελευταία στιγμή, μου έκατσε καλά», ήταν η απάντησή της.

Χαρακτηριστική του τρόπου που δρούσε η «μαφία» των εφοριακών στη Χαλκίδα είναι και η συνομιλία μεταξύ της προϊσταμένης της ΔΟΥ και της διεκπεραιώτριας της ομάδας. Η προϊσταμένη εκφράζει τη δυσανασχέτησή της όσον αφορά τη συμπεριφορά μιας εφοριακού, με αποτέλεσμα να την απομακρύνουν από την οργάνωση:

Προϊσταμένη ΔΟΥ: Επειδή η Λίνα.

Διεκπεραιώτρια: Χμμ

Προϊσταμένη ΔΟΥ: Με έχει κάνει μεγάλη ρόμπα έξω, πάει και παίρνει.

Διεκπεραιώτρια: Όπα ρε, ναι.

Προϊσταμένη ΔΟΥ: Πάει παίρνει ό,τι παίρνει και λέει ότι τα ζητάω εγώ.

Διεκπεραιώτρια: Ηηηη

Προϊσταμένη ΔΟΥ: Θέλω να βρούμε έναν τρόπο πώς θα τη μαζέψω. (…) Επιχειρηματίας και μου είπε και περιπτώσεις.

Διεκπεραιώτρια: Ναι.

Προϊσταμένη ΔΟΥ: Μου λέει να σου πω κι ονόματα, γιατί μου είπε και ποσό και ήξερε ακριβώς το ποσό, τόσα έδωσε τόσα και λέει άλλα μου λέει, λέει για σένα, λέει «αν δεν πάω να δώσω στην έφορο δεν προχωράει τίποτα».

Διεκπεραιώτρια: Α τι λέμε τώρα ρε;

Προϊσταμένη ΔΟΥ: Μου λέει «πρόσεξε την» μου λέει γιατί σου κάνει μεγάλη ζημιά, «βγάλτιν’ μου λέει «μπορείς;», αυτός τσαντίστηκε εν τω μεταξύ και έχει (ακατάληπτη φράση) τη δύναμη που μου λέει «αύριο άμα θες τη διώχνω», όχι του λέω κάτσε, μου λέει «δεν μπορώ να πιστέψω» μου λέει «είσαι τόσο έξυπνη και έχεις κολλήσει εκεί πέρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments