Lifestyle

Καινούργιου για Κωνσταντάρα: «Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με ανθρώπους που δεν εκτιμώ»

Καινούργιου για Κωνσταντάρα: «Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με ανθρώπους που δεν εκτιμώ»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/Katerina Kainourgiou Official

Απσσφάλισε η παρουσιάστρια με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνη στο παρελθόν ο γνωστός δημοσιογράφος

Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου και ούσα πάντα χειμαρρώδης τράβηξε την… περόνη και μίλησε για όλους και για όλα: για το τέλος της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, για τη Φαίη Σκορδά αλλά και γιατί δεν θέλει να απαντάει σε ερωτήσεις για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Συμβαίνουν πράγματα στην προσωπική ζωή ή στην επαγγελματική και όταν πιέζεσαι για να είσαι αρεστός, αυτό εκδηλώνεται και ψυχοσωματικά. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα με την ψυχολογία μου, έχω πάει και σε ψυχολόγο» εξομολογήθηκε αρχικά.

«Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις αδικία, ότι σε έχουν θίξει και μειώσει χωρίς να φταις» πρόσθεσε.

Ποιος είναι ο απολογισμός της για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά;

«Θα ήμουν αχάριστη να πω ότι η χρονιά δεν πήγε καλά. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη, η χρονιά πήγε πολύ καλά, βάζω πάντα τον πήχη ψηλά και θέλω την πρωτιά και εγώ και οι συνεργάτες μου».

Σε ό,τι αφορά τον Ανδρέα Μικρούτσικο ανέφερε ότι «δεν θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπώ σαν άνθρωπο τον Ανδρέα με πλήγωσαν πάρα πολύ πράγματα που είπε. Θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Νομίζω ότι και ο ίδιος ίσως έχει καταλάβει πράγματα που διαχειρίστηκε λάθος. ΑΝ αυτό πίστευε ότι είναι η αλήθεια του θα προτιμούσα να με πάρει ένα τηλέφωνο, καθημερινά με έβλεπε στην εκπομπή, να με πάρει στην άκρη και να μου πει “με ενοχλεί αυτό”».

«Έκανα τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αυτό που κάνει και η Φαίη. Είπα το ρεπορτάζ μου ότι έχει προτάσεις τώρα αν ενοχλεί και να λες καλά λόγια τι να πω ρε παιδιά;» απάντησε στη συνέχεια για την αιχμή που άφησε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Όταν ένας άνθρωπος έχει πει αυτά τα πράγματα για εμένα, δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τέτοιους ανθρώπους, που δεν έχω υπόληψη και δεν εκτιμώ. Στη δουλειά του είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει» ήταν το σχόλιό της στην ερώτηση γιατί δεν θέλει να αναφέρεται στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments