Ελλάδα

Βερολίνο: Βίντεο-σοκ από την συμπλοκή Ελλήνων οπαδών -Συλλήψεις και τραυματίες [vid]

Βερολίνο: Βίντεο-σοκ από την συμπλοκή Ελλήνων οπαδών -Συλλήψεις και τραυματίες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ALPHA TV//Σύμφωνα πληροφορίες του Sport24, οι δυο ομάδες δεν έχουν ενημερωθεί επισήμως

Σύμφωνα πληροφορίες του Sport24, οι δυο ομάδες δεν έχουν ενημερωθεί επισήμως

Σύμφωνα πληροφορίες του Sport24, οι δυο ομάδες δεν έχουν ενημερωθεί επισήμως για συμμετοχή των οπαδών τους αλλά δημοσίευμα της η Bild, που επικαλείται την αστυνομία αναφέρει ότι «στα επεισόδια συμμετείχαν οπαδοί από ομάδων από την Αθήνα και τον Πειραιά που βρίσκονται στο Βερολίνο για το Final 4».

Αξίζει να σημειωθεί μετά τα γεγονότα των τελευταίων ωρών σιδηροδρομικός σταθμός Prenzlauer Allee πρόκειται να παραμείνει κλειστός, όπως αναφέρει το Sport24.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, που επιβεβαιώνεται και από τα Γερμανικά ΜΜΕ, περίπου 50 οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού συγκρούστηκαν και έξω από ξενοδοχείο στο προάστιο του Βερολίνου Σπάνταου, με τον τραυματισμό ενός ατόμου που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Επεισόδια είχαν σημειωθεί και την Παρασκευή ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, που περίμεναν να μπουν στο γήπεδο που διεξάγεται το Final 4, και αυτούς της Φενέρ που μόλις είχαν φτάσει έξω από το κλειστό για το παιχνίδι των δυο ομάδων.

Στη συμπλοκή, η οποία ενδεχομένως έλαβε χώρα μετά από «ραντεβού» που είχαν δώσει οι οπαδοί στον πολυσύχναστο σταθμό του Βερολίνου, συμμετείχαν και άτομα με καταγωγή από την Σερβία.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με ενημέρωση από το ελληνικό προξενείο δεν έχει γίνει σύλληψη Έλληνα οπαδού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γερμανικές αρχές προέβησαν σε μαζικές προσαγωγές για τα επεισόδια στον σταθμό του μετρό, αλλά καμία εξ αυτών δεν μετατράπηκε σε σύλληψη, καθώς οι οπαδοί μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα μόνο για να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments