Trash

Bella Hadid: Στην Κρουαζέτ με φόρεμα που θυμίζει την παλαιστινιακή κεφίγια

Bella Hadid: Στην Κρουαζέτ με φόρεμα που θυμίζει την παλαιστινιακή κεφίγια

Πηγή Φωτογραφίας: rare-gallery.com

Μία statement εμφάνιση έκανε η Bella Hadid στις Κάννες.

Από το κόκκινο χαλί ως τις βόλτες τις στην Κρουαζέτ, οι εμφανίσεις της Bella Hadid στις Κάννες έχουν προκαλέσει αίσθηση. Την Πέμπτη 23 Μαΐου το μοντέλο απαθανατίστηκε να κάνει βόλτα απολαμβάνοντας το παγωτό της και φορώντας μία vintage δημιουργία Michael and Hushi. Το φόρεμα ήταν φτιαγμένο από το ύφασμα της παλαιστινιακής κεφίγιας -το χαρακτηριστικό καρό μαντήλι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Couture Vision (@couturevision)

Η Bella Hadid επέλεξε το συγκρκιμένο outfit θέλοντας να τιμήσει τις ρίζες της και να δείξει την αλληλεγγύη της στον παλαιστινιακό λαό. Το επιβεβαίωσε αργότερα ανεβάζοντας σε story στο Instagram της το αρχικό φόρεμα σε μία αρχειακή φωτογραφία του 2001.

H Bella Hadid είχε απαθανατιστεί ξανά να φοράει κεφίγια 2021 σε μία πορεία υπέρ της Παλαιστήνης που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Την statement εμφάνισή της στις Κάννες επιμελήθηκε η στιλίστρια Molly Dickson που επέλεξε να το σετάρει με κόκκινα Gucci mules, λευκό scrunchie Sandy Liang, γυαλιά ηλίου και χρυσούς κρίκους στα αυτιά.

Αργότερα, η Bella Hadid απαθανατίστηκε να αναχωρεί από το ξενοδοχείο Hotel Martinez -εκεί όπου μένουν όλοι οι A-list που φτάνουν στις Κάννες- με ένα μίντι φόρεμα Jacquemus. Το συνδύασε με τιρκουάζ τσάντα Jacquemus και λευκά σανδάλια.

Έκλεισε τη μέρα με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί με μία vintage δημιουργία Atelier Versace -επίσης από το 2001. Ολοκλήρωσε το look της με με μία μαύρη εσάρπα που κρατούσε γύρω από τη μέση της. Το μοντέλο παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας L’Amour Ouf.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments