Πολιτική

Με σημαία την πολιτική σταθερότητα περιοδεύει ο πρωθυπουργός

Με σημαία την πολιτική σταθερότητα περιοδεύει ο πρωθυπουργός

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Με σημαία την πολιτική σταθερότητα

«Στην διαστρέβλωση της πραγματικότητας την οποία επιχειρεί η αξιωματική αντιπολίτευση θα απαντάμε άμεσα» τονίζει συνεργάτης του πρωθυπουργού.

Στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα θα βρεθεί σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα. Η εβδομάδα αυτή θα περιλαμβάνει στοχευμένες επισκέψεις σε περιοχές που είναι αναγκαία η συσπείρωση της βάσης της ΝΔ προκειμένου να διατηρήσει και να ενισχύσει το προβάδισμα νίκης.

Στο νησί των Φαιάκων ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη της Κέρκυρας και θα γίνει ένας πρώτος απολογισμός της πορείας των δεκάδων έργων που είχε εξαγγείλει ένα χρόνο πριν.

Θα ζητήσει επίσης από τους πολίτες στους οποίους θα μιλήσει το απόγευμα να δώσουν τη νίκη στη ΝΔ προκειμένου να συνεχιστεί η πορεία που έχει χαραχθεί έτσι ώστε να επιτευχθεί μέσα από τις πολιτικές της κυβέρνησης η σύγκλιση με την Ευρώπη. Όσο πλησιάζουμε στις ευρωκάλπες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υπογραμμίζει τον κίνδυνο αν δεν υπάρχει καθαρό αποτέλεσμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ ης 9ης Ιουνίου να υπάρξει οργανωμένη αμφισβήτηση από τις δυνάμεις του λαϊκισμού.

Ο πρωθυπουργός τις επόμενες δυο εβδομάδες θα αναδεικνύει όμως και το έργο της κυβέρνησης και την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής που έχει ακολουθηθεί τονίζοντας για παράδειγμα ότι αν κοιτάξει κανείς τη μεγάλη εικόνα θα διαπιστώσει ότι για πρώτη φορά μετά το 2011, δηλαδή εδώ και 13 χρόνια, ο αριθμός των ανέργων στη χώρα μας έπεσε κάτω από τις 900.000 και ότι από το 2019 έως σήμερα η ανεργία έχει πέσει σχεδόν κατά 8,4 μονάδες. Επίσης, ότι σταδιακά σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η ελληνική αγορά εργασίας απομακρύνεται από μια αγορά χαμηλών μισθών και αυξάνει σημαντικά το μερίδιο των εργαζομένων που λαμβάνουν καλύτερους μισθούς.

Παράλληλα όμως θα συνεχίζεται η μάχη κατά της ακρίβειας αποτελώντας απόλυτη πολιτική προτεραιότητα για την κυβέρνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments