Ζώδια

Αφροδίτη στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει η θεά του έρωτα από 23/05/2024 – 17/06/2024

Αφροδίτη στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει η θεά του έρωτα από 23/05/2024 – 17/06/2024

Πηγή Φωτογραφίας: Attractive couple toasting with wine (iStock)

Η Αφροδίτη στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων αποζητά την ένωση μέσω της επικοινωνίας. Θέλει να ενώσει το πνεύμα με την ανθρώπινη εμπειρία και να διευρύνει τους ορίζοντές της.

ΚΡΙΟΣ

Ένα ταξίδι προσωπικής εξέλιξης και αναζήτησης, στο οποίο θα δοκιμάσετε τις πεποιθήσεις σας και θα πειραματιστείτε, μπορείτε να ξεκινήσετε με τη βοήθεια της Αφροδίτης καθώς περνά από τον 3ο ηλιακό οίκο σας. Θα χρειαστεί κουράγιο και εξυπνάδα για να περιηγηθείτε ανάμεσα στον κόσμο και τις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ίσως πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα με πολλές διανοητικές και κοινωνικές προκλήσεις και να ακροβατήσετε ανάμεσα στη διάθεση για εξερεύνηση και τα όρια που θα πρέπει να βάλετε για να προστατεύσετε τις δυνάμεις σας. Οι μέρες σας θα κυλούν πιο γρήγορα, διότι θα υπάρχουν πολλές επαφές, αλλά και υποχρεώσεις. Σίγουρα πάντως θα βρείτε χρόνο για να φλερτάρετε και να δείξετε στους γύρω σας από τι είστε φτιαγμένοι. Θα έχετε τη δυνατότητα να αποδεχτείτε μία συναισθηματική πρόταση -αν το επιθυμείτε- καθώς το διάστημα αυτό θα σας προσφέρει ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι ο θησαυρός σας. Με την Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων θέλετε να απολαύσετε και να χαρείτε τις στιγμές μαζί τους, ίσως και να τη μεγαλώσετε, ιδιαίτερα αν έχετε γνωρίσει το σωστό άτομο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Καλό θα είναι να αφεθείτε στην ελαφρότητα αυτής της Αφροδίτης και να μην γίνεστε ερωτικά ανυπόμονοι. Στο διάστημα που θα παραμείνει στους Διδύμους θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία αισθηματική γνωριμία ή να αποσπάσετε μία υπόσχεση για ένα βήμα παραπέρα σε μία υπάρχουσα σχέση. Ο καλύτερος τρόπος να κερδίσετε αυτό που θέλετε, είναι δείχνοντας ευελιξία και με το να αφεθείτε περισσότερο στο παιχνίδι και τη διασκέδαση. Αν οι υποχρεώσεις της ζωής δεν σας δίνουν τις ευκαιρίες που θα θέλατε, υπάρχει πάντα και το διαδίκτυο για να κρατήσετε επαφή ή για νέες γνωριμίες. Μην αφήσετε τη φαντασία σας να καλπάζει προς το τέλος της πορείας της στους Διδύμους καθώς θα συναντήσει τον Ποσειδώνα. Από τη θέση της αυτή η Αφροδίτη θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στον τομέα των οικονομικών φέρνοντας ευκαιρίες να τονώσετε το εισόδημα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η στιγμή σας να λάμψετε με την Αφροδίτη να κάνει αυτή την τιμητική επίσκεψη στο ζώδιό σας. Θα είστε όμορφοι, γοητευτικοί και οι άλλοι δε θα μπορούν παρά να σας προσέξουν. Μην παραλείψετε καμία διαδικασία ομορφιάς που να μην χαρίσετε στον εαυτό σας, αν θέλετε να εξαργυρώσετε αυτό το τσεκ που σας χαρίζει η Αφροδίτη. Είναι σίγουρο ότι θα γοητεύσετε και ότι θα έχετε πολλές προτάσεις. Ίσως προκύψει ένας ξαφνικός έρωτας που υπόσχεται διάρκεια καθώς η Αφροδίτη από τις 26/05 θα συμπορεύεται με τον Δία στο ζώδιο σας. Μπορεί έτσι να αποφασίσετε να αποσυρθείτε από την «πιάτσα» των αδέσμευτων και να κάνετε επιτέλους το «απονενοημένο» διάβημα. Αν πάλι κάποιοι από σας νιώθετε ότι μία σχέση έχει φθαρεί, μπορεί να ρίξετε τίτλους τέλους για να ξανανοίξετε τα φτερά σας σε πιο φωτεινούς ορίζοντες Στις 17/06 προσέξτε οικονομικά και αισθηματικά ρίσκα, διότι ο Ποσειδώνας θα θολώνει την όραση και τη διαίσθηση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη θα περάσει στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας και μπορεί να τραβήξει την προσοχή στον εσωτερικό σας κόσμο, τις ανασφάλειες και όλα αυτά που δεν είναι ορατά. Υπάρχει το ενδεχόμενο μιας κρυφής σχέσης ή μίας οικονομικής συμφωνίας που δε θέλετε να μαθευτεί πριν ωριμάσουν οι συνθήκες. Ίσως είναι τώρα η κατάλληλη ευκαιρία για να σταματήσετε κάποιες βλαβερές συνήθειες και συναισθηματικές συμπεριφορές που γίνονται τροχοπέδη στην ευτυχία σας. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε με υγιεινή διατροφή και άσκηση το σώμα σας και μην αμελείτε τους απαραίτητους τακτικούς ελέγχους για την υγεία σας. Στις 17/06 το τοπίο είναι λίγο πιο σύνθετο και δεν θα μπορείτε να έχετε σαφή εικόνα για το τι ακριβώς ισχύει σε μία κατάσταση οικονομικής ή αισθηματικής φύσεως, μέχρι τις 18/07 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σας και όλα θα αρχίσουν να γίνονται πιο ξεκάθαρα.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον 11ο ηλιακό οίκο σας, δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στον τομέα των φίλων, των ρομαντικών αναζητήσεων και των στόχων σας. Εάν αυτές οι προσδοκίες βασίζονται στην πραγματικότητα και σε σταθερές βάσεις θα έχετε καλές εξελίξεις και όμορφα νέα ξεκινήματα. Αν όμως δεν έχουν ουσιαστικό υπόβαθρο, μπορεί να πάρετε κάποια απογοήτευση στις 17/06 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη παρόλα αυτά και θα υπάρχουν άφθονα φλερτ, ερωτισμός και διασκεδαστικές στιγμές. Μία φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ρομαντικό, άλλωστε η φιλία είναι πάντα η καλύτερη βάση για μία σχέση που αντέχει στον χρόνο. Προσέξτε τις εξιδανικεύσεις τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο κοινωνικό πεδίο και προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι στις συναλλαγές σας και να αποφεύγετε σκιώδεις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη δίνει λάμψη και αίγλη στην καριέρα σας, στη φήμη και στο πώς κινείστε στον επαγγελματικό στίβο, καθώς φωτίζει το 10ο ηλιακό σας σπίτι. Αυτό το διάστημα θα είστε απορροφημένοι από τις υποχρεώσεις σας, θα έχετε όμως όλα τα εχέγγυα για να τα διαχειριστείτε με χάρη και υπευθυνότητα, κάτι που σίγουρα αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο είτε από το κοινό είτε από τους ανωτέρους σας. Αν η εργασία σας αφορά την τέχνη θα αποσπάσετε την αποδοχή και τον θαυμασμό του κοινού. Η φυσική σας παρουσία θα είναι πιο ελκυστική και θα αρέσετε περισσότερο αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σας θα είναι ικανοποιητικά και ίσως έχετε κάποια παραπάνω έσοδα λόγω υπερωριών. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφες στιγμές, κυρίως όταν τους δίνεται η ευκαιρία να δραπετεύσουν από το σφιχτό τους ωράριο. Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρουν περισσότερο, ίσως στον χώρο εργασίας τους και μπορεί να κάνουν μία νέα γνωριμία με καλές προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ

Με καλή τύχη και ανοίγοντας τους ορίζοντές σας φροντίζει να σας δωρίσει η Αφροδίτη, καθώς περνά από τον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αν κάτι σας προβλημάτιζε το προηγούμενο διάστημα και νιώθατε ότι βιώνετε κάποιου είδους αδικία, θα έχετε αδιάσειστες ενδείξεις ότι τελικά το αποτέλεσμα θα είναι προς όφελος σας. Αν είχατε μία δικαστική διαμάχη, η απόφαση θα είναι ευνοϊκή για εσάς. Αν αυτό το διάστημα προετοιμάζεστε για κάποια σχολή, για εξετάσεις ή θέλετε να εκπαιδευτείτε σε κάτι καινούριο, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε και θα έχετε τα ευνοϊκά αποτελέσματα που επιθυμείτε. Τα οικονομικά σας θα είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αποφύγετε ριψοκίνδυνες αγορές ή κινήσεις κοντά στις 17/06 με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Η δύναμή σας θα είναι στην επικοινωνία όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι. Καλό θα είναι να βγείτε εκεί έξω και να δοκιμάσετε τις ερωτικές σας δυνάμεις. Θα είναι πιο διασκεδαστικό για εσάς να διατηρήσετε ανοιχτές τις επιλογές και τις ευκαιρίες σας αν είστε αδέσμευτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναμόχλευση στον ερωτικό τομέα θα προκαλέσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους. Με την είσοδο της ταράζει τα συναισθηματικά σας νερά και φέρνει ερωτικές περιπέτειες και υποσχέσεις. Ίσως επιθυμείτε κάτι σταθερό συναισθηματικά και μόλις ανάψει το καινούριο φεγγάρι θα αρχίσετε να ονειρεύεστε ή θα βάλετε πλώρη για έναν γάμο ή συμβίωση. Μπορεί επίσης να περιμένετε την άφιξη ενός απογόνου και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε ευχάριστες, αλλά ταυτόχρονα και σοβαρές πλέον υποχρεώσεις. Ίσως αυτό σας δημιουργεί μία οικονομική ανασφάλεια και θα πρέπει να λειτουργήσετε με συνέπεια σε αυτό το κομμάτι. Μην γίνεστε απόλυτοι ιδιαίτερα με το ταίρι σας ή την οικογένειά σας και προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί. Υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να σας βάζουν ιδέες, όχι για καλό και να σας υποβάλουν με τις δικές τους απόψεις. Φιλτράρετε διπλά ό,τι ακούτε, ιδιαίτερα κοντά στις 17/06 που η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και διατηρήστε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλές εξελίξεις στο κομμάτι των συνεργασιών και των σταθερών σχέσεων σας φέρνει η Αφροδίτη στους Διδύμους. Με μία πιο ανέμελη διάθεση ετοιμάζεστε να βγείτε λίγο παραπάνω, να διασκεδάσετε, να θυμηθείτε πώς είναι η ζωή και η κίνηση. Το κέφι σας θα αυξηθεί κατακόρυφα και ίσως μετά από ένα δύσκολο διάστημα να γνωρίσετε το σωστό άτομο με το οποίο θα κάνετε μία όμορφη σχέση. Καθώς η Αφροδίτη θα συμπορεύεται με τον Δία στο ίδιο ζώδιο από τις 26/05 ίσως δώσετε το πράσινο φως για μία συγκατοίκηση ή να αποφασίσετε ακόμα και κάτι πιο σοβαρό. Στον οικονομικό τομέα τα κέρδη θα έρθουν κυρίως μέσω συνεργασιών και δε θα νιώσετε οικονομικά στερημένοι. Όμως θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα στις 17/06 διότι η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Μη δείχνετε τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν, διότι μπορεί να σας παραπλανήσουν. Μία καινούρια γνωριμία μπορεί να μην είναι αυτό που «φαίνεται».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε καλά, δείχνετε καλά, είστε άνετοι οικονομικά και κυκλοφορείτε διαρκώς. Ποιος είπε ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη; Με την επιρροή αυτής της παιχνιδιάρας Αφροδίτης που ανεβάζει τα κέφια σας, ακόμη και η δουλειά γίνεται διασκέδαση. Η διάθεσή σας είναι περίφημη, αλλά είναι αυτή η εποχή που έχει πολλές εργασιακές απαιτήσεις. Παρόλα αυτά ο ερωτισμός σας δεν κρύβεται. Ίσως έχετε μία καινούρια σχέση που σας ανεβάζει τη λίμπιντο και το χαίρεστε να την κυκλοφορείτε στο πλευρό σας. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποβάλετε την εργένικη νοοτροπία και να δείξετε πρόθυμοι να προσαρμοστείτε στη συντροφική ζωή. Το παρελθόν σας έχει δώσει μαθήματα τα οποία πήρατε, γι’ αυτό προσέχετε να μην γίνεστε δύστροποι. Καιρός να αλλάξετε τις παλιές συνήθειες με καινούριες πιο υγιείς και να είστε πρόθυμοι για περισσότερους συμβιβασμούς. Από την άλλη είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση αλλά και την εμφάνιση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα φρέσκο αεράκι πνέει στον αισθηματικό σας κόσμο, καθώς επιτέλους μετά από πολύ καιρό η Αφροδίτη επισκέπτεται τον 5ο οίκο του έρωτα, της διασκέδασης και των παιδιών. Το προηγούμενο διάστημα ήταν για εσάς αρκετά στεγνό και τώρα όλα μεταμορφώνονται ως δια μαγείας. Κάτι οι συνθήκες, κάτι η δουλειά, σας έκαναν να αισθάνεστε φυλακισμένοι. Ντυθείτε, στολιστείτε και βγείτε έξω. Η διάθεσή σας θα ανανεωθεί, το κέφι και η ζωντάνια θα επιστρέψουν και θα φωτίσουν τα μάτια σας. Θα σας φλερτάρουν, θα αστειευθείτε, θα μοιραστείτε ένα καφεδάκι στον ήλιο, μια βουτιά στη θάλασσα, μια εκδρομή όλα αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους δηλαδή. Κάτι νέο και ουσιαστικό συναισθηματικά μπορεί να ξεκινήσει σε αυτό το διάστημα ιδιαίτερα μάλιστα με τη συμπόρευση Αφροδίτης – Δία στον πιο διασκεδαστικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αν υπάρχουν υπολείμματα μιας σχέσης η οποία άφησε θολούρα πίσω της, μην προσπαθήσετε να βγάλετε άκρη, τουλάχιστον όχι στις 17/06. Αφήστε λίγο χρόνο να περάσει ακόμα πριν προσπαθήσετε να καταλάβετε τι συνέβη.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλές επαφές με τον συγγενικό σας κύκλο και χαλαρές οικιακές τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας φέρνει η Αφροδίτη στους Διδύμους. Όλη σας η θετική ενέργεια στρέφεται στο σπίτι σας το οποίο έχετε βαλθεί να ομορφύνετε να το κάνετε καλοκαιρινό και πιο φωτεινό. Θέλετε να στολίσετε με λουλούδια το μπαλκόνι και τα βάζα σας. Ίσως να το φρεσκάρετε και να αλλάξετε με αυτό τον τρόπο τη διάθεσή σας. Μπορεί να έχετε βάλει στο μάτι κάποια μικροέπιπλα ή οικιακές συσκευές και έχετε τώρα τη δυνατότητα να κάνετε αυτές τις αγορές. Προσπαθήστε ό,τι σταθερό επιθυμείτε να το ξεκινήσετε ή να το κάνετε μέχρι τις 15/06. Στις 17/06 που η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αποφύγετε τις απατηλές καταστάσεις, αλλά δώστε προσοχή αν κάνετε κάποιες εργασίες, ώστε να μην προκαλέσετε διαρροή στα υδραυλικά σας.

ΠΗΓΗ/Asibiliou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments