Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό του ρεπεσάζ ο Τσελίδης μετά τη νίκη επί του Γκριγκοριάν

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό του ρεπεσάζ ο Τσελίδης μετά τη νίκη επί του Γκριγκοριάν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό του ρεπεσάζ ο Τσελίδης μετά τη νίκη επί του Γκριγκοριάν

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ακόμη μία νίκη θέλει ο Έλληνας τζουντόκα

Στον τελικό του ρεπεσάζ στην κατηγορία των 90 κιλών του Τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 προκρίθηκε ο Θοδωρής Τσελίδης με τη νίκη του επί του Αράμ Γκριγκοριάν και θέλει ακόμη μία πλέον για να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Τσελίδης θα παλέψει για το πρώτο δικό του μετάλλιο, το οποίο θα είναι και το πρώτο της Ελλάδας σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Μάλιστα, στάθηκε ξανά στην ήττα του από τον Γάλλο, φέρνοντας και το παράδειγμα της Δώρας Γκουντούρα. Είπε ότι “τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, αν δεν ήταν ο Γάλλος. Το ίδιο έκαναν με την κοπέλα στην ξιφασκία”. 

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο