Αθλητισμός

Και εγένετο Sold out! Κατάμεστο το Γουέμπλεϊ για το παιχνίδι Αγγλίας – Ελλάδας

Και εγένετο Sold out! Κατάμεστο το Γουέμπλεϊ για το παιχνίδι Αγγλίας – Ελλάδας

Πηγή Φωτογραφίας: [372391] NATIONS LEAGUE / MEDIA DAY ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Περισσότεροι από 4.500 έλληνες οπαδοί έχουν ήδη κλείσει θέση στο «ναό του ποδοσφαίρου»

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας ανακοίνωσε sold out για τη μεγάλη δοκιμασία της Εθνικής Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Αγγλία για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Περισσότεροι από 4.500 έλληνες οπαδοί έχουν ήδη κλείσει θέση στο «ναό του ποδοσφαίρου».

Συνολικά, Αγγλία και Ελλάδα έχουν βρεθεί αντιμέτωπες εννέα φορές, με τα τρία λιοντάρια να μετρούν επτά νίκες και άλλα δύο ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Από αυτά τα εννέα παιχνίδια τα έξι είναι επίσημα με τον απολογισμό να είναι τέσσερις νίκες για τους Άγγλους και δύο ισοπαλίες.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.