Lifestyle

Νεκρές στα κρεβάτια τους βρέθηκαν η εικαστικός Λίμπερτι Πολύζου και η 44χρονη κόρη της-Η τραγική ιστορία

Νεκρές στα κρεβάτια τους βρέθηκαν η εικαστικός Λίμπερτι Πολύζου και η 44χρονη κόρη της-Η τραγική ιστορία

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Νεκρές στα κρεβάτια τους βρέθηκαν η εικαστικός Λίμπερτι Πολύζου και η 44χρονη κόρη της-Η τραγική ιστορία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν όταν ο αδελφός τους ανησύχησε επειδή δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα που τους έκανε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Νεκρές στα κρεβάτια τους στο σπίτι που έμεναν στην Κηφισιά βρέθηκαν πριν από μερικές ημέρες η 63χρονη ιστορικός τέχνης και εικαστικός Λίμπερτι Πολύζου και η 44χρονη κόρη  της Τομασίνα (Θωμαΐς) Κοντόγιωργα .

Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν όταν ο αδελφός τους ανησύχησε επειδή δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα που τους έκανε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Αφού μπήκε στο διαμέρισμα με τη βοήθεια κλειδαρά, ο αδελφός της εικαστικού βρήκε την ίδια και την κόρη της νεκρές, η κάθε μια στα κρεβάτια τους.

Η τραγική ιστορία τους

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εικαστικός είχε χειρουργηθεί σε μικρή ηλικία στα επινεφρίδια και υπέφερε από χρόνια υπέρταση. Προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε και η 44χρονη κόρη της, η οποία πριν από περίπου 10 χρόνια υποχρεώθηκε να ξεκινήσει αιμοκαθάρσεις.

Άνθρωποι που γνώριζαν τις δύο γυναίκες λένε ότι και η μητέρα και η κόρη παρουσίαζαν επιπλοκές όσο περνούσαν τα χρόνια, με την κατάσταση των νεφρών της 44χρονης να έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που σε λίγο θα ήταν απαραίτητο να μπει σε λίστα προς μεταμόσχευση.

Νεκρές στα κρεβάτια τους βρέθηκαν η εικαστικός Λίμπερτι Πολύζου και η 44χρονη κόρη της - Η τραγική ιστορία τους
H εικαστικός Λίμπερτι Πολύζου
Νεκρές στα κρεβάτια τους βρέθηκαν η εικαστικός Λίμπερτι Πολύζου και η 44χρονη κόρη της - Η τραγική ιστορία τους
Η κόρη της Λίμπερτι Πολύζου, Τομασίνα (Θωμαΐς) Κοντόγιωργα

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η 44χρονη άφησε την τελευταία της πνοή από αιφνίδιο θάνατο και η μητέρα, στη συνέχεια, δεν άντεξε και υπέστη έμφραγμα, αλλά τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο γυναικών θα προκύψουν από την έκθεση του ιατροδικαστή.

«Αντίο Λυμπερτυ Πολύζου. Ήσουν ένας υπέροχος, ξεχωριστός, ταλαντούχος άνθρωπος με επίπεδο και ποιότητα. Δεν θα μιλήσω για την ομορφιά σου γιατί αυτό είναι φανερό. Για μένα ήσουν συνώνυμο της Πανδώρας που είχε όλες τις αρετές, και συνώνυμο της παλιάς αριστοκρατίας όπου οι άνθρωποι που είχαν κράτος ήταν οι άριστοι. Πόσο λυπάμαι γιατί ήσουν συνυφασμένη στο μυαλό μου με τα νιάτα μας», έγραψε σε ανάρτησή του ο Περικλής Κονδυλάτος.

Πηγή: pagenews.gr

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο