Η Αλεξάνδρα Νίκα είχε βγει βόλτα με το μωρό τους, όταν μια Bentley τη χτύπησε, την παρέσυρε και την τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά
Με ένα δυσάρεστο και εξοργιστικό περιστατικό βρέθηκε αντιμέτωπη εχθές, η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία παρασύρθηκε από αμάξι.
Ειδικότερα, η Αλεξάνδρα Νίκα είχε βγει βόλτα με το μωρό τους, όταν μια Bentley τη χτύπησε, την παρέσυρε και την τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τη γυναίκα δεν σταμάτησε και διέφυγε.
Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στην Πατριάρχου Ιωακείμ.
Ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός, ενώ η έρευνα για τον οδηγό της Bentley βρίσκεται σε εξέλιξη
Πηγή: pagenews.gr
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης
Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία.
Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο