Nέα της αγοράς

Ο όμιλος Qualco σε στρατηγική συνεργασία με την United Arab Bank στα ΗΑΕ για ψηφιοποίηση Supply Chain Finance

Ο όμιλος Qualco σε στρατηγική συνεργασία με την United Arab Bank στα ΗΑΕ για ψηφιοποίηση Supply Chain Finance

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο // Ο όμιλος Qualco σε στρατηγική συνεργασία με την United Arab Bank στα ΗΑΕ για ψηφιοποίηση Supply Chain Finance

Ο όμιλος αναπτύσσει και εξάγει χρηματοοικονομική τεχνολογία σε περισσότερες από 30 χώρες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή

Ο όμιλος Qualco, καινοτόμος ελληνικός όμιλος με ηγετική θέση στη χρηματοοικονομική τεχνολογία, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την United Arab Bank, έναν από τους παλαιότερους και πιο αξιόπιστους τραπεζικούς οργανισμούς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο τεχνολογικός βραχίονας του ομίλου Qualco και η United Arab Bank θα θέσουν σε εφαρμογή την πλατφόρμα QUALCO ProximaPlus, κορυφαία τεχνολογική λύση για την ενίσχυση των λειτουργιών χρηματοδότησης της εφοδιαστικής αλυσίδας (SCF) της τράπεζας.

Η μετάβαση στην ολοκληρωμένη ψηφιακή πλατφόρμα και τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες της QUALCO ProximaPlus θα επιτρέψει στην United Arab Bank να επεκτείνει και να βελτιστοποιήσει τις υπηρεσίες της. Παράλληλα, θα βοηθήσει την τράπεζα να ανταποκριθεί άμεσα στις εξελισσόμενες ανάγκες, ενισχύοντας τη διαχείριση των ταμειακών ροών και της ρευστότητας και αναβαθμίζοντας την εμπειρία για τους πελάτες της.

Σημειώνεται ότι, με όραμα να δημιουργεί λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας που δρουν καταλυτικά για έναν καλύτερο κόσμο, ο όμιλος Qualco αναπτύσσει και εξάγει χρηματοοικονομική τεχνολογία σε περισσότερες από 30 χώρες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Ειδικότερα στη Μέση Ανατολή, δραστηριοποιείται με 11 πελάτες από τον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό κλάδο σε 5 χώρες (ΗΑΕ, Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία, Ιορδανία και Αίγυπτο).

Ο Ιωάννης Μανιαδάκης, VP New VenturesQualco σχολίασε ότι: «Η περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων διακρίνεται για τις σημαντικές προοπτικές της στην καινοτομία. Στον όμιλο Qualco, είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με κορυφαίους τραπεζικούς οργανισμούς σε αυτή τη δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά. Η συνεργασία μας με την United Arab Bank υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε αποτελεσματικές και επεκτάσιμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες, δημιουργώντας συνεχή αξία για τους πελάτες μας και τις αγορές τους».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος ΚούκηςInternational Business Development DirectorQualco, δήλωσε ότι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε την United Arab Bank με την τεχνολογία μας, επιτρέποντας την επεκτασιμότητα και την ταχύτερη είσοδο στην αγορά για νέα προϊόντα SCF. Παράλληλα, ενισχύουμε τη διαφάνεια, συμβάλλοντας στην επικοινωνία της τράπεζας με τους πελάτες της σε πραγματικό χρόνο. Η συνεργασία αυτή υπογραμμίζει την εστίασή μας στις χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (GCC), της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής (MENA), όπου επενδύουμε με στόχο την ανάπτυξη και επέκταση της παρουσίας μας».

Ο Nael MouradHead of Wholesale BankingUnited Arab Bank, σχολίασε ότι: «Η συνεργασία μας με τον όμιλο Qualco θα μας βοηθήσει να παρέχουμε στους πελάτες μας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, διασφαλίζοντας αδιάλειπτη επικοινωνία και προσφέροντας ευέλικτες λύσεις SCF. Επιπλέον, η σύμπραξη αυτή διευκολύνει την πρόσβαση σε κεφάλαια σε προσιτή τιμή και συμβάλλει στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των εταιρικών αγοραστών και των προμηθευτών. Παράλληλα, βελτιστοποιεί την ανθεκτικότητα των εφοδιαστικών αλυσίδων στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων».

Ο Niraj KumarHead of Global Transaction BankingUnited Arab Bank, συμπλήρωσε: «Στην United Arab Bank, κατανοούμε ότι η αποτελεσματική διαχείριση των ταμειακών ροών είναι κρίσιμη για την επιτυχία των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην αγορά των ΗΑΕ. Η πλατφόρμα QUALCO ProximaPlus ανταποκρίνεται στην ανάγκη αυτή, προσφέροντας αδιάλειπτες λύσεις χρηματοδότησης που βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών και ωφελούν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Αυτό ευθυγραμμίζεται με το όραμά μας για συνεχή βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη μέσω τεχνολογίας αιχμής».

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments

Latest News

05.04.2026 | 02:39

Μείωση κατά 96% των προσπαθειών παράνομης μετανάστευσης στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας

05.04.2026 | 02:03

Νόμος για τη στρατολογία στη Γερμανία: Άνδρες 17-45 ετών χρειάζονται άδεια Bundeswehr για ταξίδια

05.04.2026 | 01:37

Πάπας Λέων ΙΔ': Μετέφερε προσωπικά τον σταυρό σε όλους τους σταθμούς της Μεγάλης Παρασκευής στο Κολοσσαίο

05.04.2026 | 01:08

Έρευνα RFI: Ουκρανικός στρατός στη Λιβύη και το χτύπημα στο ρωσικό πλοίο Arctic Metagaz

05.04.2026 | 00:34

Καιρός: Κυριακή με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

05.04.2026 | 00:04

Ανασχηματισμός-αστραπή και σχέδιο ελέγχου κρίσης: τα κρυφά μηνύματα Μαξίμου

04.04.2026 | 23:47

Γιώργος Μυλωνάκης: Διαψεύδει δημοσίευμα ότι είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα όταν ήταν πρωθυπουργός

04.04.2026 | 23:37

Θωμαή Απέργη: «Έφτασα σε σημείο να έχω τέσσερις κρίσεις επιληψίας τη μέρα»

04.04.2026 | 23:37

Θωμαή Απέργη: «Έφτασα σε σημείο να έχω τέσσερις κρίσεις επιληψίας τη μέρα»

04.04.2026 | 22:12

Ξέσπασε η Μυριέλλα Κουρεντή: "Δεν είναι διαφημιστικό κόλπο, έρχομαι πιο κοντά στον Χριστό μας"

04.04.2026 | 21:26

Χρύσα Ρώπα: Λύγισε on air – «Κρύβω μέσα μου ένα παιδί που δεν αγάπησαν» και συγκλονίζει!

04.04.2026 | 17:57

Παυλίδου: Την τρυφερότητα και την αγάπη που δεν μου έδιναν από το σπίτι μου τη βρήκα σε ένα σκυλί

04.04.2026 | 17:18

Τούνη: Ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα-Είχε συλληφθεί για βίντεο που ανέβασε με καταδικασθέντα για το revenge porn

04.04.2026 | 15:22

Σοφία Κουρτίδου: «Ζυγίζω 100 κιλά – Η αλήθεια που σοκάρει και η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές»

04.04.2026 | 15:05

Συνελήφθη η Τούνη – Της έκανε μήνυση ο άνδρας τον οποίο βιντεοσκόπησε και ανάρτησε στα social media

04.04.2026 | 10:46

Σοκ με Τούνη: Στο ίδιο μαγαζί με τον καταδικασμένο–«Παρακαλούσα να τον διώξουν,δεν έγινε τίποτα!»

05.04.2026 | 01:08

Έρευνα RFI: Ουκρανικός στρατός στη Λιβύη και το χτύπημα στο ρωσικό πλοίο Arctic Metagaz

04.04.2026 | 22:29

Το Ισραήλ περιμένει «πράσινο φως» από τις ΗΠΑ για να επιτεθεί σε ιρανικές ενεργειακές εγκαταστάσεις

04.04.2026 | 22:13

Η βιντεοσκοπημένη δήλωση Νετανιάχου«Θα συνεχίσουμε να τους χτυπάμε, όπως υποσχέθηκα»

04.04.2026 | 22:02

Τελεσίγραφο Πούτιν στην Αρμενία: «Να επιλέξετε μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας»

04.04.2026 | 21:46

Ο Τραμπ δίνει στην Ιράν 48 ώρες για να κάνει συμφωνία ή θα αντιμετωπίσει την «Κόλαση»

04.04.2026 | 21:34

Αραγτσί: Ζητά «οριστικό και διαρκή τερματισμό του παράνομου πολέμου»

04.04.2026 | 16:16

Από το σκάκι στο «μπιλιάρδο»: το Ορμούζ δοκιμάζει τις ισορροπίες στο Συμβούλιο Ασφαλείας

04.04.2026 | 09:48

ΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: «Φρένο» στη ρωσική προέλαση – Σχεδόν μηδενικά κέρδη στην Ουκρανία

ΑΒΑΞ: Στόχος EBITDA 150 εκατ. ευρώ το 2030 και νέα έργα 1,5-2 δισ. ευρώ

Μετά το ρεκόρ τζίρου 958,2 εκατ. ευρώ το 2025, ο Όμιλος ΑΒΑΞ στοχεύει σε ισχυρή ανάπτυξη μέσω παραχωρήσεων, ΣΔΙΤ και real estate, διατηρώντας μερίδιο 25% στην εγχώρια κατασκευή – Το ανεκτέλεστο φτάνει τα 2,76 δισ. και μπορεί να ξεπεράσει τα 6 δισ. ευρώ.

ΑΒΑΞ: Στόχος EBITDA 150 εκατ. ευρώ το 2030 και νέα έργα 1,5-2 δισ. ευρώ

Φωτοβολταϊκό πάρκο και στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Το πρώτο σε περιφερειακό αεροδρόμιο στην Ελλάδα, ισχύος περίπου 3 MWp

Φωτοβολταϊκό πάρκο και στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Σχεδόν διπλασίασε τα κέρδη του ο όμιλος DIMAND

Ο όμιλος κατέγραψε λειτουργικά κέρδη 39,4 εκατ. ευρω, έναντι 23,1 εκατ. ευρώ τη χρήση 2024.

Σχεδόν διπλασίασε τα κέρδη του ο όμιλος DIMAND

Απινιδωτές στο μετρό της Αθήνας

Τοποθετήθηκαν και στους 66 σταθμούς των τριών γραμμών, κοντά στα σταθμαρχεία.

Απινιδωτές στο μετρό της Αθήνας

ΑΒΑΞ: Η Γραμμή 4 του Μετρό Αθήνας ολοκληρώνεται το 2032 – Νέα παράταση και διαφωνία για «πριμ» 41,6 εκατ.€

Στην οικονομική έκθεση του Ομίλου ΑΒΑΞ για το 2025 καταγράφεται νέα παράταση του χρονοδιαγράμματος της Γραμμής 4 μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2032, ενώ υπάρχει ανοιχτή διαφωνία με την Ελληνικό Μετρό για την επιστροφή πριμ 41,6 εκατ. ευρώ που είχε πιστοποιηθεί υπέρ της ανάδοχου κοινοπραξίας.

ΑΒΑΞ: Η Γραμμή 4 του Μετρό Αθήνας ολοκληρώνεται το 2032 – Νέα παράταση και διαφωνία για «πριμ» 41,6 εκατ.€

BlackRock: Στο στόχαστρο τα γερμανικά ομόλογα – Προβλέπει «σημαντική άνοδο πληθωρισμού» στην Ευρώπη

Η BlackRock ενισχύει τις short θέσεις σε γερμανικά ομόλογα, εκτιμώντας ότι οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης θα αυξήσουν δραστικά τις δαπάνες για ενέργεια και άμυνα, οδηγώντας τις αποδόσεις των Bunds πάνω από το 3,13% που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

BlackRock: Στο στόχαστρο τα γερμανικά ομόλογα – Προβλέπει «σημαντική άνοδο πληθωρισμού» στην Ευρώπη

Wall Street: Καμπανάκι στο private credit – Πλαφόν εξαγορών στη Blue Owl

Η Blue Owl Capital, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς ιδιωτικών πιστώσεων, αναγκάζεται να περιορίσει τις εξαγορές σε δύο βασικά funds λόγω τεράστιου κύματος αιτημάτων αποχώρησης, φέρνοντας στο προσκήνιο τις ρωγμές και τους φόβους για «φούσκα» στον κλάδο.

Wall Street: Καμπανάκι στο private credit – Πλαφόν εξαγορών στη Blue Owl

Παροδικά τα rebound στις αγορές – Το σοκ της ενεργειακής κρίσης δεν έχει αποτυπωθεί ακόμη

Οι ξένοι επενδυτές απέσυραν ρεκόρ 68 δισ. δολαρίων από τις ασιατικές αναδυόμενες αγορές τον περασμένο μήνα, ενώ οι αναλυτές προειδοποιούν ότι οι υψηλές τιμές πετρελαίου και η διαταραχή στα Στενά του Ορμούζ θα πλήξουν σοβαρά τα εταιρικά κέρδη και την παγκόσμια οικονομία.

Παροδικά τα rebound στις αγορές – Το σοκ της ενεργειακής κρίσης δεν έχει αποτυπωθεί ακόμη