Ελλάδα

Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ λόγω χιονόπτωσης

Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ λόγω χιονόπτωσης

Πηγή Φωτογραφίας: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στη Λεωφόρο Πάρνηθος, λόγω του χιονιού που πέφτει εδώ και μερικές ώρες

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ λόγω της χιονόπτωσης από το απόγευμα της Τρίτης (18/3) προχώρησε η αστυνομία. Εν τω μεταξύ, σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ λόγω του χιονιού που πέφτει από το απόγευμα της Τρίτης, προχώρησε η αστυνομία.

Όπως ακόμη είπε ο μετεωρολόγος, έως τα ξημερώματα της Τετάρτης αναμένονται βροχές σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς και ανατολικής Πελοποννήσου, όπως και στα κεντρικά και νότια νησιωτικά τμήματα.

Στην Αττική «δεν αποκλείεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα να πασπαλίσει ελαφρώς πάνω από 500 μέτρα», συμπλήρωσε ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού στο YouTube.

Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις και θα φτάνουν τα 10-11 μποφόρ σε περιοχές του Αιγαίου το πρωί της Τετάρτης.Από την Πέμπτη έως και το Σάββατο ο καιρός θα είναι καλύτερος. Η μέγιστη θερμοκρασία την Πέμπτη θα κινηθεί στους 14-16 βαθμούς Κελσίου, την Παρασκευή θα φτάσει τους 16-18 και το Σάββατο τους 17-19 βαθμούς.«Από την Κυριακή μαλακώνει ο καιρός, ίσως να είναι και ζεστός στις νοτιότερες περιοχές. Δεν φαίνεται ότι θα επηρεαστούμε από κάποια ψυχρή μάζα έως τα τέλη του μήνα», καταλήγει ο Σάκης Αρναούτογλου.
Πηγή: pagenews.gr
Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Latest News

23.10.2026 | 14:22

«Βόμβα» Καρβέλας – Βίσση: Έστειλε νέο εξώδικο στη Βίσση – Του απαντά με 2 λέξεις η τραγουδίστρια

23.10.2026 | 13:59

Pitbull: «Είχα ερεθιστεί όταν η Τζένιφερ Λόπεζ τρίφτηκε πάνω μου στη σκηνή – Δεν το είχαμε προβάρει»

23.10.2026 | 13:45

Pizza Fan: Το «στρατηγείο» στο Χαλάνδρι, το κουμπί «κέρασμα» και η κρύπτη με 1,3 εκατ. ευρώ!

23.10.2026 | 13:33

OpenAI: «Ψαλίδι» 150 δισ. στην αποτίμηση – Η Wall Street αρχίζει να αμφισβητεί τον πυρετό της AI

23.10.2026 | 13:26

Ρεύμα: «Ξηλώνονται» εκατομμύρια ρολόγια – Τι αλλάζει στους λογαριασμούς με τους έξυπνους μετρητές

23.10.2026 | 13:18

Pizza Fan: Το κρυφό δωμάτιο στη βίλα της Εκάλης με το 1 εκατ. ευρώ και τα χρυσαφικά πίσω από το βεστιάριο

23.10.2026 | 13:07

Άννα Βίσση: Τα εκατομμύρια του ΟΑΚΑ και η πανάκριβη Porsche 911 που τραβάει τα βλέμματα

23.10.2026 | 12:47

Turkey–Libya Maritime Deal: Greece Takes the Fight to the UN as Eastern Mediterranean Tensions Escalate

23.10.2026 | 14:22

«Βόμβα» Καρβέλας – Βίσση: Έστειλε νέο εξώδικο στη Βίσση – Του απαντά με 2 λέξεις η τραγουδίστρια

23.10.2026 | 13:07

Άννα Βίσση: Τα εκατομμύρια του ΟΑΚΑ και η πανάκριβη Porsche 911 που τραβάει τα βλέμματα

23.10.2026 | 11:49

Βασίλης Τσικές: Από τις Σέρρες στο Dragons’ Den με την Kerkini

23.10.2026 | 11:33

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η εξομολόγηση για περιστατικό στα 8 της - «Μου κατέβασε το παντελονάκι και...»

23.10.2026 | 10:12

Αργύρης Αγγέλου για την προσωπική του ζωή: «Δεν με έχει αξιώσει ο Θεός να είμαι σε μια σχέση 20 χρόνια»

22.10.2026 | 21:25

Άννα Βίσση: Η χαλαρή ανάρτηση που τράβηξε τα βλέμματα εν μέσω ρήξης με τον Νίκο Καρβέλα [pic]

22.10.2026 | 20:27

Σάσα Μπάστα: Στο νοσοκομείο μετά την αποκάλυψη της 2ης εγκυμοσύνης– Η ατάκα όλο νόημα: «Το μάτι σας!»

22.10.2026 | 20:05

Λύτρας: Νέος έρωτας με εντυπωσιακή καλλονή μετά τον χωρισμό! Η πρώτη αντίδραση της Δώρας Παπαδοπούλου

23.10.2026 | 12:41

Τουρκολιβικό: Η Αθήνα σηκώνει το γάντι στον ΟΗΕ – «Δεν αλλάζει η γεωγραφία», μέτωπο κατά Άγκυρας!

23.10.2026 | 06:50

Πότε μπορεί να χτυπήσουν ξανά ΗΠΑ και Ισραήλ το Ιράν – Τα τρία σενάρια

23.10.2026 | 06:15

Ο Πούτιν δοκιμάζει τα όρια της... αμήχανης Ιαπωνίας

23.10.2026 | 04:30

Η Ουκρανία θα μπορεί να αγοράζει στρατιωτικό υλικό μέσω υπηρεσίας του ΝΑΤΟ

23.10.2026 | 02:30

Αντιπρόεδρος Λιβύης: "Η Ελλάδα ζητά περισσότερα από όσα δικαιούται – Θέλουμε στενότερη συνεργασία με Τουρκία"

23.10.2026 | 02:10

Κύπρος: Η επίσκεψη Αμπάς και οι σχέσεις με το Ισραήλ

22.10.2026 | 18:01

Σαουδική Αραβία–Κίνα: Διπλωματικό θρίλερ για τα όπλα των Χούθι – Το Ριάντ πιέζει το Πεκίνο

22.10.2026 | 17:46

Πρόεδρος Τσεχίας κατά Τραμπ: Το ντιζελο-ντιλ με τη Ρωσία έδωσε νέα ελπίδα στον Πούτιν

Pizza Fan: Το κρυφό δωμάτιο στη βίλα της Εκάλης με το 1 εκατ. ευρώ και τα χρυσαφικά πίσω από το βεστιάριο

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ και κοσμήματα εντόπισαν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στην πολυτελή βίλα του ιδιοκτήτη της αλυσίδας Pizza Fan που κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Pizza Fan: Το κρυφό δωμάτιο στη βίλα της Εκάλης με το 1 εκατ. ευρώ και τα χρυσαφικά πίσω από το βεστιάριο

Ράγισαν καρδιές στο Εφετείο για τον Άλκη Καμπανό: «Δικαίωση για το παιδί μου» – Ξανά στο εδώλιο οι 12

Συγκλονίζει η παρουσία της μητέρας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Μετά από δύο αναβολές, η υπόθεση της δολοφονίας που συγκλόνισε την Ελλάδα επιστρέφει στη δικαστική αίθουσα. Επτά καταδικασμένοι σε ισόβια, πέντε με πολυετείς ποινές και μια εισαγγελική έφεση που ανοίγει τον δρόμο για αυστηρότερη ποινική αντιμετώπιση.

Ράγισαν καρδιές στο Εφετείο για τον Άλκη Καμπανό: «Δικαίωση για το παιδί μου» – Ξανά στο εδώλιο οι 12

BasketGate: «Τα λεφτά πήγαν στα παιδιά, όχι στον Λιόλιο» – Τι απαντά το Υπουργείο Υγείας

Σαφείς διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στη χρηματοδότηση της ΕΟΚ από τη UNICEF και στην προσωπική υπόθεση του προέδρου της Ομοσπονδίας επιχειρεί να θέσει το Υπουργείο Υγείας. Περισσότερα από 100.000 παιδιά συμμετείχαν δωρεάν σε δράσεις καλαθοσφαίρισης, ενώ το υπουργείο επικαλείται ελέγχους των παραδοτέων και αξιολόγηση στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης.

BasketGate: «Τα λεφτά πήγαν στα παιδιά, όχι στον Λιόλιο» – Τι απαντά το Υπουργείο Υγείας

Pizza Fan: Από τον Κοσκωτά στα 25 εκατ. ΦΠΑ – Ο «βασιλιάς της πίτσας» και το κρυφό δωμάτιο με τα μετρητά

Η σύλληψη του ιδρυτή της Pizza Fan, Κωνσταντίνου Αντάρα, σε υπόθεση φερόμενης φοροδιαφυγής τουλάχιστον 25 εκατ. ευρώ προκαλεί αναταράξεις στην αγορά εστίασης. Το μυστικό δωμάτιο στη βίλα, τα χρήματα και τα κοσμήματα, οι εννέα συλλήψεις, το δίκτυο των 110 καταστημάτων και η επιχειρηματική διαδρομή από τη «Γραμμή» του Κοσκωτά μέχρι τις πωλήσεις άνω των 100 εκατ. ευρώ.

Pizza Fan: Από τον Κοσκωτά στα 25 εκατ. ΦΠΑ – Ο «βασιλιάς της πίτσας» και το κρυφό δωμάτιο με τα μετρητά

Μαρουσάκης: Έρχεται 48ωρη κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες – Η πρόγνωση για την 28η Οκτωβρίου

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή διατηρεί τα ανοιξιάτικα χαρακτηριστικά του, με λίγες βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας.

Μαρουσάκης: Έρχεται 48ωρη κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες – Η πρόγνωση για την 28η Οκτωβρίου

BasketGate: Από την Ευελπίδων στη ΓΑΔΑ – Καταθέσεις-φωτιά για 50.000€, 5.000€ σε διαιτητή και 100.000€!

Μαρτυρίες-φωτιά για φερόμενες οικονομικές συναλλαγές, καταγγελίες χειραγώγησης αγώνων και παρασκηνιακές συμφωνίες. Τα SMS «Θέλω να τους διαλύω», οι απολογίες των έξι κατηγορουμένων, τα 820.000 ευρώ σε κατοικία πρώην διαιτητή και η απάντηση Λιόλιου περί «σκευωρίας». Η παρέμβαση Βρούτση και το πάγωμα των επιχορηγήσεων στην ΕΟΚ.

BasketGate: Από την Ευελπίδων στη ΓΑΔΑ – Καταθέσεις-φωτιά για 50.000€, 5.000€ σε διαιτητή και 100.000€!

Πολιτικός σεισμός: Ο Βρούτσης παγώνει τις επιχορηγήσεις στην ΕΟΚ – Στο μικροσκόπιο τα οικονομικά τριών ετών

Οι αποκαλύψεις για το BasketGate προκάλεσαν και την παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού, με τον υπουργό Γιάννη Βρούτση να προχωρά σε μέτρα που επηρεάζουν άμεσα την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Πολιτικός σεισμός: Ο Βρούτσης παγώνει τις επιχορηγήσεις στην ΕΟΚ – Στο μικροσκόπιο τα οικονομικά τριών ετών

BasketGate: «Ποιους θέλεις να αποβάλω;» – SMS-φωτιά, 820.000 ευρώ και «σκόνη και θρύψαλα»!

Σεισμός στο ελληνικό μπάσκετ από τις καταγγελίες για χειραγώγηση αγώνων, τις συνομιλίες που εξετάζει η Δικαιοσύνη και τα μεγάλα χρηματικά ποσά. Από τη Basket League μέχρι τα σχολικά πρωταθλήματα, η έρευνα απλώνεται σε δεκάδες αναμετρήσεις. Στο επίκεντρο ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, που καταγγέλλει «σκευωρία», ενώ αρχίζουν οι απολογίες των έξι κατηγορουμένων.

BasketGate: «Ποιους θέλεις να αποβάλω;» – SMS-φωτιά, 820.000 ευρώ και «σκόνη και θρύψαλα»!