Ελλάδα

Nίκος Παλαιοκώστας: Έγινε στα Τρίκαλα η κηδεία του – Άφαντος παραμένει ο αδελφός του Βασίλης

Nίκος Παλαιοκώστας: Έγινε στα Τρίκαλα η κηδεία του – Άφαντος παραμένει ο αδελφός του Βασίλης

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ 12/1995-Ο ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ NIKOΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ//EUROKINISSI ΑΡΧΕΙΟΥ//trikalaola.gr

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Νίκος Παλαιοκώστας επί χρόνια διέπραττε ληστείες μαζί με τον αδελφό του, τον Βασίλη Παλαιοκώστα, που παραμένει ασύλληπτος και καταζητούμενος

Στην πατρίδα του τα Τρίκαλα κηδεύτηκε σήμερα ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή στα 64 χρόνια του. Ο βαρυποινίτης Νίκος Παλαιοκώστας, ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός του μετρ των αποδράσεων, Βασίλη Παλαιοκώστα, είχε βγει από τη φυλακή το 2021, όμως εκτελούσε το υπόλοιπο της ποινής του στο σπίτι του στα Τρίκαλα. Από εκεί πήγαινε συχνά στο νοσοκομείο, καθώς υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση δύο φορές την εβδομάδα στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Όμως, η κατάσταση της υγείας του ήταν επιβαρυμένη και δεν άντεξε.

Όπως κατέγραψαν το trikalaopinion.gr και το trikalaola.gr, το απόγευμα, συγγενείς και φίλοι παρακολούθησαν τη νεκρώσιμη ακολουθία στην περιοχή της Αγίας Μονής Τρικάλων, στη γειτονιά όπου κατοικούσε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του μετά την αποφυλάκιση του λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Στην κηδεία, εκτός από τα οικεία του πρόσωπα, βρέθηκαν άνθρωποι που στάθηκαν στο πλευρό του τόσο τα χρόνια που βρισκόταν στην φυλακή, αλλά και το τελευταίο διάστημα που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ωστόσο, το τελευταίο αντίο δεν κατάφερε να το πει ο γιος του που βρίσκεται στην Βραζιλία.

palaiokostas3

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος, μεγαλύτερος αδερφός του Βασίλη Παλαιοκώστα, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Τρικάλων σήμερα το πρωί. Μάλιστα, είχε πάθει και εγκεφαλικό, είχε πάει και σε κέντρο αποκατάστασης και ξαναγύρισε στο Νοσοκομείο Τρικάλων στην Α’ Παθολογική όπου νοσηλευόταν και συγχρόνως έκανε και αιμοκάθαρση.

palaiokostas1

Ο Νίκος Παλαιοκώστας που επί χρόνια διέπραττε ληστείες μαζί με τον αδελφό του ο οποίος παραμένει ασύλληπτος και καταζητούμενος, ενώ είχαν πρωταγωνιστήσει στην απαγωγή του βιομηχάνου Αλέξανδρου Χαΐτογλου.

Πηγή: pagenews.gr

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Latest News

27.10.2026 | 14:53

Μαζωνάκης: Στο φως για ΠΡΩΤΗ φορά η φωτογραφία! Όταν είχε αφήσει τα εγκόσμια για να υπηρετήσει τον Θεό

27.10.2026 | 14:33

ΝΕΟ ΕΠΙΔΟΜΑ: 100 ευρώ τον μήνα από το 2027 – Ποιοι θα βάζουν 1.200 ευρώ τον χρόνο στην τσέπη!

27.10.2026 | 14:25

Παναθηναϊκός: Σοκ με Ουναΐ – Χάνει έως και 30 αγώνες!

27.10.2026 | 14:11

«Πυρά» Λιάγκα κατά Κουτσελίνη: «Ήταν χυδαίο και ύπουλο!» – Η έκρηξη on air και η ατάκα που άναψε φωτιές!

27.10.2026 | 14:00

Μαρινάκης: «Ποιο ΠΑΣΟΚ όμως;» – Αιχμές για Ανδρουλάκη, απάντηση για εκλογές στις 16 Μαΐου

27.10.2026 | 14:00

Δήμας για Κυψέλη: Πρώτα οι επισκευές, μετά ο μετροπόντικας – «Η δαπάνη στον ανάδοχο»

27.10.2026 | 13:47

Παπαθανάσης: «Κλειδώνει» το Σπίτι μου 3 – Ανακαινίσεις έως 95% και δάνεια με 0,35%

27.10.2026 | 13:39

Ρωμανός κατά «ΣΥΡΙΖΑ 2.0»: «Δεν ψήφισαν τους εξοπλισμούς» – Πυρά για τη σιωπή στο Σινά

27.10.2026 | 14:53

Μαζωνάκης: Στο φως για ΠΡΩΤΗ φορά η φωτογραφία! Όταν είχε αφήσει τα εγκόσμια για να υπηρετήσει τον Θεό

27.10.2026 | 14:11

«Πυρά» Λιάγκα κατά Κουτσελίνη: «Ήταν χυδαίο και ύπουλο!» – Η έκρηξη on air και η ατάκα που άναψε φωτιές!

27.10.2026 | 12:26

Ο Παπακωνσταντίνου νοσηλεύτηκε με αναπνευστικό πρόβλημα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

27.10.2026 | 10:41

Κουτσελίνη για Αντωνά: «Θα λέμε την άποψή μας και σε όποιον αρέσει» – Η απάντηση για το σχόλιο με το «μίνι» της

27.10.2026 | 10:06

Χρυσοστόμου: Η δύσκολη περίοδος και η συγκλονιστική εξομολόγηση – «Δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι»

27.10.2026 | 09:21

Κάβουρα για Τζαβέλλα: «Όταν τον φλερτάρουν, το κόβει αμέσως – Δεν πάμε πουθενά, είμαστε κομμάτια»

26.10.2026 | 23:39

Κλέλια Ανδριολάτου: Στην Αίγινα με μπλε μπικίνι τον Οκτώβριο [pics]

26.10.2026 | 20:45

Μπισμπίκης: Η εξομολόγηση για το έμφραγμα, το αλκοόλ και την αγάπη – «Δεν ξέρω αν την έχω βρει ακόμα»

27.10.2026 | 11:23

Το Πακιστάν ποντάρει στον Τραμπ: Η κάλπη της 3ης Νοεμβρίου δοκιμάζει τη «χρυσή σχέση»

27.10.2026 | 06:40

Ερντογάν: «Χωρίς νομική βάση οι αντιδράσεις της ΕΕ για το τουρκολυβικό μνημόνιο»

27.10.2026 | 01:17

Σαουδική Αραβία–Πακιστάν–Τουρκία: Αποστολή στο Ιράν για να φρενάρουν τη φωτιά του πολέμου

27.10.2026 | 00:51

Χαφτάρ ανάμεσα σε Κάιρο και Άγκυρα: Αιγυπτιακό «όχι» στο μνημόνιο, εμπλοκή στο λιβυκό παζάρι

26.10.2026 | 23:47

Το σοκ του Σουέζ επιστρέφει: Όταν ο σύμμαχος γίνεται ο μεγαλύτερος μοχλός πίεσης

26.10.2026 | 19:15

Τουρκολιβυκό: Διπλωματική ανατροπή στην Ουάσιγκτον – Το State Department «αδειάζει» την Άγκυρα

26.10.2026 | 14:47

Τραμπ: Σχέδιο νέου χτυπήματος στο Ιράν μετά τις κάλπες – «Έτοιμοι σε 96 ώρες» οι Αμερικανοί

26.10.2026 | 12:35

Καναδάς–Τουρκία: Η ρήξη με τις ΗΠΑ ανοίγει πόρτα στον Ερντογάν – Συναγερμός για την Κύπρο

Νέος ΚΟΚ: Βαρύ πρόστιμο αν βρέξεις πεζό με το αυτοκίνητο

Ακριβά μπορεί να πληρώσουν οι οδηγοί ακόμη και το πιτσίλισμα ενός πεζού από νερά του δρόμου. Ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας προβλέπει πρόστιμο 350 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για 70 ημέρες, όταν διαπιστώνεται παράβαση της διάταξης για την παρενόχληση άλλων χρηστών του δρόμου. Τι ισχύει για τις λακκούβες, τις καταγγελίες και τα ακούσια περιστατικά.

Νέος ΚΟΚ: Βαρύ πρόστιμο αν βρέξεις πεζό με το αυτοκίνητο

«Χωριάτικο»: Πώς δρούσε το κύκλωμα με τους 40 «αχυρανθρώπους»–Τι ερευνάται για τις σχέσεις με την Greek Mafia

Προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες ζήτησαν και πήραν οι 59 συλληφθέντες

«Χωριάτικο»: Πώς δρούσε το κύκλωμα με τους 40 «αχυρανθρώπους»–Τι ερευνάται για τις σχέσεις με την Greek Mafia

Pizza Fan: Ελεύθεροι οι πρώτοι 5 κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους – Εγγυήσεις που φτάνουν τις 5.000 ευρώ

Τρεις λογιστές, ένας προγραμματιστής και ένας ιδιοκτήτης καταστήματος αφέθηκαν ελεύθεροι, κατά περίπτωση με περιοριστικούς όρους. Συνεχίζονται οι απολογίες των υπόλοιπων πέντε κατηγορουμένων.

Pizza Fan: Ελεύθεροι οι πρώτοι 5 κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους–Εγγυήσεις που φτάνουν τις 5.000 ευρώ

Καιρός: 48ωρο σφοδρών καταιγίδων σε Αττική, Σποράδες και 5 ακόμη περιοχές – Πού θα βρέχει στην παρέλαση

Εξασθενούν από την Τετάρτη τα φαινόμενα - Κόκκινη προειδοποίηση για Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Δωδεκάνησα - Σε Red Code 9 περιοχές

Καιρός: 48ωρο σφοδρών καταιγίδων σε Αττική, Σποράδες και 5 ακόμη περιοχές – Πού θα βρέχει στην παρέλαση

Αχυρανθρώπους με €1.000 στρατολογούσε ο Γιαννακόπουλος στις εταιρείες «ριχτάδικα»

Το σύστημα που φέρεται να είχε οργανώσει ο Άγγελος Γιαννακόπουλος έμοιαζε με ρωσικές μπάμπουσκες, καθώς περιλάμβανε 433 επιχειρήσεις που αντικαθιστούσαν η μία την άλλη όταν συσσωρεύονταν χρέη και ο ΑΦΜ τους καθίστατο προβληματικός.

Αχυρανθρώπους με €1.000 στρατολογούσε ο Γιαννακόπουλος στις εταιρείες «ριχτάδικα»

Κλειστά όλα τα σχολεία στην Κω σήμερα λόγω κακοκαιρίας

Οι αρμόδιες αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, καθώς η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα, με έντονες βροχοπτώσεις, καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας.

Κλειστά όλα τα σχολεία στην Κω σήμερα λόγω κακοκαιρίας

Pizza Fan: Τι θα πει στην απολογία του αύριο ο Αντάρας

Ο ιδιοκτήτης της Pizza Fan, Κωνσταντίνος Αντάρας, απολογείται αύριο στον Ανακριτή για την υπόθεση φοροδιαφυγής, δηλώνοντας ότι οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι αβάσιμες και ότι προτίθεται να καταβάλει τους φόρους που του αναλογούν.

Pizza Fan: Τι θα πει στην απολογία του αύριο ο Αντάρας

Στρατιωτική θητεία: Πρώτα ο στρατός, μετά το πανεπιστήμιο για τους 18χρονους

Οι αιτήσεις κατάταξης νεοσύλλεκτων στη Δ’ ΕΣΣΟ του 2026 ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθώς οι αλλαγές που εισήγαγε το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τον Ιανουάριο αναδιαμόρφωσαν ριζικά τη στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα.

Στρατιωτική θητεία: Πρώτα ο στρατός, μετά το πανεπιστήμιο για τους 18χρονους