Πολιτική

Πολάκης: Εισήγηση για άρση ασυλίας του λόγω μήνυσης του Στ. Κασσελάκη

Πολάκης: Εισήγηση για άρση ασυλίας του λόγω μήνυσης του Στ. Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σε ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτηρίσει τον κ. Κασσελάκη «απατεώνα», υποστηρίζοντας ότι απέκρυψε από τη δήλωση «πόθεν έσχες» του τις εταιρείες που έχει στα νησιά Μάρσαλ

Την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, αποφάσισε –κατά πλειοψηφία– να εισηγηθεί στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Η υπόθεσή του αφορούσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που είχε καταθέσει εναντίον του ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης, μετά από δημόσια ανάρτηση που είχε κάνει ο κ. Πολάκης στο Διαδίκτυο, χαρακτηρίζοντάς τον απατεώνα και υποστηρίζοντας ότι απέκρυψε από τη δήλωση «πόθεν έσχες» του τις εταιρείες που έχει στα νησιά Μάρσαλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πολάκης ήταν παρών στη συνεδρίαση –που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών– και επανέλαβε τις κατηγορίες του ότι «πρόκειται περί απατεώνα και, αν τότε το γνωρίζαμε, δεν θα γινόταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Την πρόταση για άρση ασυλίας του κ. Πολάκη καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Πηγή: Pagenews.gr

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.