Γιατί οι θιασώτες του MAGA μισούν την Ευρώπη;
Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO//Γιατί οι θιασώτες του MAGA μισούν την Ευρώπη;


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO//Γιατί οι θιασώτες του MAGA μισούν την Ευρώπη;


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
06.11.2026 | 01:45
ΕΟΔΥ: Δύο θάνατοι από γρίπη και 57 νέες εισαγωγές – Ανοδική τάση στη θετικότητα του κορονοϊού
06.11.2026 | 01:15
Ρωσική εξτρεμιστική οργάνωση πίσω από τις ψευδείς απειλές για βόμβα σε 3 πτήσεις
06.11.2026 | 00:30
Σαουδαραβικές δυνάμεις αναχαίτισαν πύραυλο Χούθι στη Μεδίνα
06.11.2026 | 00:15
Χρυσοχοΐδης: «Καταστροφή» για τον Τσίπρα η επιστροφή στο 2012 – Η αιχμή για τη Γαλλία
06.11.2026 | 00:15
Κύπρος: Από τη ρωσική επιρροή στη στρατηγική αγκαλιά των ΗΠΑ
06.11.2026 | 00:08
Οι απειλές για βόμβα σε πτήσεις ανά την Ευρώπη είναι στρατηγική για να αυξηθεί το χάος, λέει ο Ιταλός υπουργός Άμυνας
05.11.2026 | 23:57
Συναγερμός σε 27 πτήσεις στην Ευρώπη – Η εξτρεμιστική «υπογραφή» και το σενάριο εκστρατείας χάους
05.11.2026 | 23:53
Ισραήλ: 67 «ναι» στον Άιζενκοτ, αλλά κυβέρνηση στον αέρα – Η τελευταία μάχη του Νετανιάχου
05.11.2026 | 23:31
Ελευθερία Σιφναίου: Έφυγε από τη ζωή το πρώην μοντέλο - Η ανάρτηση της φίλης της
05.11.2026 | 23:20
Μάγδα Τσαγγάνη: Σε κέντρο αποκατάστασης μεταφέρεται η ηθοποιός - «Ο Καπουτζίδης θέλει να αναλάβει όλα τα έξοδα»
05.11.2026 | 19:22
Μπέζος για Φιλιππίδη: "Άδικο που δεν δώσαμε έκταση στη δικαίωσή του -Οτι προφυλακίστηκε το θεωρώ απίστευτο"
05.11.2026 | 19:08
Μαζωνάκης: Αθωώνονται οι γιατροί; Η ανατροπή με τις 8 ουσίες
05.11.2026 | 18:37
Τούνη για ΜΚΟ "Παιδική Χαρά": "Έπεσα κι εγώ θύμα, νιώθω τεράστια οργή, δεν μιλάμε απλά για οικονομική απάτη"
05.11.2026 | 18:19
Τανιμανίδης: Πόζαρε σε γυμνή φωτογράφιση και προκάλεσε συζητήσεις
05.11.2026 | 17:13
Βόμβα σοκ από τον Καλλιακμάνη: Αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν
05.11.2026 | 14:25
Μαζωνάκης: Ανατροπή στις τοξικολογικές – Τι έδειξε ο έλεγχος
06.11.2026 | 00:15
Κύπρος: Από τη ρωσική επιρροή στη στρατηγική αγκαλιά των ΗΠΑ
05.11.2026 | 23:31
Η Τουρκία πουλά ασφάλεια στον Κόλπο με ασπίδα το ΝΑΤΟ – Το στοίχημα της Μέκκας
05.11.2026 | 23:00
Ήττα Τραμπ: Ανησυχία στην Άγκυρα για την επόμενη μέρα
05.11.2026 | 21:34
Ρωσία–Ιράν: Μυστική συμφωνία για 90 εκτοξευτές πυραύλων – Τα έγγραφα που εκθέτουν τη Μόσχα
05.11.2026 | 19:27
Πυρηνικός εφιάλτης στο Ιράν: Το «βουνό-φρούριο» που απειλεί να ανοίξει την πόρτα της Αποκάλυψης
05.11.2026 | 15:14
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι ζητά εγγυήσεις πριν από το Άμπου Ντάμπι – Στο τραπέζι ενέργεια, Μαύρη Θάλασσα και ΕΕ
05.11.2026 | 06:45
Ο Χαμενεΐ έστειλε μήνυμα στον Τραμπ: Αν μας επιτεθείτε ξανά, ο πόλεμος θα επεκταθεί
05.11.2026 | 00:14
Ελληνικό «μπλοκ» στο Κογκρέσο: Η νέα ισορροπία ισχύος για Τουρκία, Κύπρο και Ανατολική Μεσόγειο
Σενάρια πολιτικού διαζυγίου στην κορυφή της αμερικανικής κυβέρνησης αποκαλύπτει ο Independent. Ο Μάρκο Ρούμπιο φέρεται να εξετάζει την αποχώρησή του, επιχειρώντας να αποστασιοποιηθεί από τον πόλεμο στο Ιράν και το εκλογικό κόστος της πολιτικής Τραμπ. Στο παρασκήνιο, η διαδοχή των Ρεπουμπλικανών και η σύγκρουση με τον αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς για το προεδρικό χρίσμα του 2028.
Οι Δημοκρατικοί κατακτούν Βουλή και Γερουσία, το Τέξας αλλάζει πολιτικό χρώμα και η επιρροή των μεγάλων χρηματοδοτών μπαίνει στο μικροσκόπιο. Η ακρίβεια, οι ενεργειακές απαιτήσεις της τεχνητής νοημοσύνης και η σύγκρουση για τα data centers αναδεικνύονται σε νέα μέτωπα της αμερικανικής πολιτικής.
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης μετά τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ. Ο Τζέι Ντι Βανς αμφισβητεί την επιλογή του πολέμου με το Ιράν, ενώ ο Ρεπουμπλικανός Τόμας Μάσι καταθέτει οκτώ άρθρα παραπομπής εναντίον του υπουργού. Παρά τη δημόσια στήριξη του Ντόναλντ Τραμπ, εντείνονται τα ερωτήματα για το πολιτικό μέλλον του επικεφαλής του Πενταγώνου.
Επτά ομογενείς εξασφάλισαν την παρουσία τους στο νέο αμερικανικό Κογκρέσο, με τον Κρις Πάπας να εκλέγεται στη Γερουσία. Τα στοιχεία πολιτικής χρηματοδότησης αποκαλύπτουν σωρευτική φιλοϊσραηλινή στήριξη που προσεγγίζει τα 1,91 εκατ. δολάρια. Ποιοι έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά, πώς λειτουργούν οι οργανώσεις PAC και γιατί η συζήτηση για τη Γάζα αποκτά νέα πολιτική βαρύτητα.
Οι ενδιάμεσες εκλογές του 2026 άνοιξαν πρόωρα την κούρσα για την αμερικανική προεδρία. Ο Τζέι Ντι Βανς καλείται να διαχειριστεί την κληρονομιά Τραμπ, ο Μάρκο Ρούμπιο αναδεικνύεται σε εσωκομματικό αντίπαλο, ενώ οι Δημοκρατικοί αναζητούν το πρόσωπο που θα τους οδηγήσει στο 2028. Στο προσκήνιο ο Τζον Όσοφ, ο Γκάβιν Νιούσομ, η Κάμαλα Χάρις και η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτές.
Η σαρωτική νίκη των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο αλλάζει τις πολιτικές ισορροπίες στην Ουάσιγκτον. Ο Τζέι Ντι Βανς αποδίδει την ήττα στον πόλεμο με το Ιράν, ενώ η στρατιωτική βοήθεια προς το Ισραήλ και η σχέση με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου μπαίνουν στο επίκεντρο μιας νέας αντιπαράθεσης.
Οι Δημοκρατικοί ενισχύουν τη θέση τους για την ανάληψη του ελέγχου του Κογκρέσου, μετά τις σημαντικές νίκες που σημείωσαν στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ, ακόμη και σε περιοχές που παραδοσιακά στηρίζουν τους Ρεπουμπλικανούς.
Το Βερολίνο χαμηλώνει τις προσδοκίες για αλλαγή πορείας μετά την ήττα των Ρεπουμπλικανών. Ο καγκελάριος δείχνει τις προεδρικές εξουσίες, ενώ ο Άρμιν Λάσετ προειδοποιεί για μεγαλύτερη διεθνή αβεβαιότητα.