Αθλητισμός

Γκρέμιο: Θα χρειαστεί 9-10 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Τετέ – Η ξεκάθαρη στάση του Παναθηναϊκού

Γκρέμιο: Θα χρειαστεί 9-10 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Τετέ – Η ξεκάθαρη στάση του Παναθηναϊκού

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI/Γκρέμιο: Θα χρειαστεί 9-10 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Τετέ – Η ξεκάθαρη στάση του Παναθηναϊκού

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Πάμπλο Ολιβέιρα ξεκαθαρίζει: Δεν υπάρχει δανεισμός – Μόνο αγορά με υψηλή προσφορά

Το ενδιαφέρον της Γκρέμιο για τον Τετέ συνεχίζει να απασχολεί, με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο Πάμπλο Ολιβέιρα να θέτει τα πράγματα σε ρεαλιστική βάση. Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει ότι ο 25χρονος δεξιός εξτρέμ δεν πρόκειται να δοθεί δανεικός, καθώς αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας, και συζητά μόνο προτάσεις αγοράς.

Σε ανάρτησή του, ο Ολιβέιρα σημειώνει: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα δώσει δανεικό τον 25χρονο δεξιό εξτρέμ Τετέ. Είναι βασικός για την ομάδα και αν η Γκρέμιο ενδιαφέρεται για τον παίκτη, θα πρέπει να κάνει μια προσφορά υψηλότερη από 9 ή 10 εκατομμύρια ευρώ».

Η Γκρέμιο, μέχρι στιγμής, επιμένει σε δανεισμό έως το καλοκαίρι με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, ενώ ο ίδιος ο Τετέ φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή στη Βραζιλία και στην ομάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του. Παράλληλα, η στάση του Παναθηναϊκού παραμένει αδιαπραγμάτευτη: δεν υπάρχει καμία διάθεση για δανεισμό, μόνο για πώληση με υψηλή αποζημίωση.

Οι εξελίξεις δείχνουν ότι για να αλλάξει η κατάσταση, η Γκρέμιο θα πρέπει να προχωρήσει σε σημαντική οικονομική αύξηση της πρότασής της.

Πηγή: Pagenews.gr

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.