Ελλάδα

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Βρέφος επτά ημερών υπέστη ανακοπή και κατέληξε

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Βρέφος επτά ημερών υπέστη ανακοπή και κατέληξε

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Τραγωδία στην Καλλιθέα: Βρέφος επτά ημερών υπέστη ανακοπή και κατέληξε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα με ένα κοριτσάκι μόλις επτά ημερών να αφήνει την τελευταία του πνοή από ανακοπή που υπέστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του περίπου στις 6 το πρωί ο πατέρας του και η θεία του – και οι δύο από τη Ρουμανία. Κατά τις ίδιες πηγές στις 3 το πρωί είχαν ταΐσει το βρέφος.

Άμεσα το μετέφεραν σε κτηνιατρείο επί της λεωφόρου Συγγρού στην Καλλιθέα από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Εκεί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών επί 40 λεπτά, το παιδί κατέληξε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί είχε γεννηθεί πρόωρα και έχει ένα δίδυμο αδελφάκι.

Στο άτυχο βρέφος έγινε τεστ για γρίπη, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα για να δουν οι γιατροί αν ο θάνατος οφείλεται σε επιπλοκή της γρίπης, που βγήκε αρνητικό.

Πηγή: pagenews.gr

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.