Αυτοδιοίκηση

Σταύρος Καλαφάτης: Διπλή ψήφος της προέδρου του ΔΣ για την υπογραφή σύμβασης Δήμου Θεσσαλονίκης και Ευρωπαϊκής Τράπεζας

Σταύρος Καλαφάτης: Διπλή ψήφος της προέδρου του ΔΣ για την υπογραφή σύμβασης Δήμου Θεσσαλονίκης και Ευρωπαϊκής Τράπεζας
Σε νέα σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων κατέληξε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ύστερα από διπλή ψήφο της προέδρου του ΔΣ, αναφέρει ο Σταύρος Καλαφάτης.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, σχετικά με την έγκριση υπογραφής νέας σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για τη παροχή τεχνικής υποστήριξης, η οποία εγκρίθηκε με την διπλή ψήφο της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη του μηνός, προέβει σε δηλώσεις αναφέροντας: 

” Χρειάστηκε η διπλή ψήφος της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, για να εγκριθεί η πρόταση της διοίκησης του Δήμου, ώστε να υπογραφεί νέα σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων η οποία, εν ολίγοις, προβλέπει ότι η Τράπεζα θα είναι αυτή που θα ιεραρχεί τα έργα τα οποία θέλει να υλοποιήσει ο Δήμος και η Τράπεζα θα ελέγχει τη σκοπιμότητα υλοποίησης των έργων. Με απλά λόγια, η ΕΤΕπ θα μας δανείζει, θα αποφασίζει για μας τι θα κάνουμε, πότε θα το κάνουμε και πώς θα το κάνουμε. Όσο για τον Δήμο, θα έχει το δικαίωμα να εκθέσει τις απόψεις του εντός δέκα ημερών. Η Διοίκηση Μπουτάρη δέσμευσε την πόλη και τις επόμενες διοικήσεις με την υπογραφή αυτού του Μνημονίου. Γι’ αυτό και οι σύμβουλοι των “Εντάξει” καταψήφισαν τη συγκεκριμένη εισήγηση”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments