Μedia

Re – Action: Η νέα φιλοζωική μη – εμπορική ταινία για τη προστασία των αδέσποτων ζώων (vid)

Re – Action: Η νέα φιλοζωική μη – εμπορική ταινία για τη προστασία των αδέσποτων ζώων (vid)
Re-Action. Αυτός είναι ο τίτλος της νέας φιλοζωικής, μη-εμπορικής ταινίας που δημιουργήθηκε με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων.

Re-Action είναι ο τίτλος της νέας Ελληνικής φιλοζωικής, μη-εμπορικής ταινίας που δημιουργήθηκε για τα αδέσποτα ζώα με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων που είναι στις 4 Απριλίου και τη Παγκόσμια Ημέρα Ζώων – 4 Οκτωβρίου, τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος, των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος και αποτελεί συνέχεια των δράσεων της σκυλίτσας Roxy για την υπεράσπιση και τη βοήθεια των τετράποδων φίλων της.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Τάνια Τρύπη όπου μαζί της πραγματοποιεί το ντεμπούτο της και η κόρη της Τζένη Καζάκου. Συμπρωταγωνιστούν η Γιάννα Ζιάννη και ο Θοδωρής Ανθόπουλος, η Γρηγορία Αυγερινοπούλου, ο Γιάννης Φραγκίσκος και σε ρόλο guest εμφανίζεται ο Ντίνος Καρύδης, η Άννα Δριανού, η Τζόυς Ευείδη, η Άννα Κουρή & ο Γιώργος Μαυρίδης.

Το cast της ταινίας συμπληρώνουν οι Χρήστος Καρνάκης, Κωνσταντίνος Ρόδης, Μάνθος Καλαντζής, Μαργαρίτα Σάββα, Μελισσάνθη Ρεγκούκου, Τίφανυ Δανιήλ, Απόστολος Μπούρας, Νικόλας Γεωργανής, Γιάννης Ρούσσος, Μόνικα Κολοκοτρώνη, Γιάννης Ευσταθίου, Αντώνης Τσουρουνάκης, Ανδρέας Αλεξανδρής, Αναστάσιος Μπακάλης, Μιχάλης Κουτσούρης, οι δημοσιογράφοι Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη & Άννα Νικολαίδη, ο εικαστικός Χρήστος Πετρίδης, η συγγραφέας Μαίρη Γκαζιάνη, η σχεδιάστρια ενδυμάτων Joy Κουμεντάκου, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Αναστασία Γκούβα, η κτηνίατρος Αναστασία Δασοπούλου, οι κομμωτές Γιώργος Ζούβελος & Νίκος Ξυνογαλάς, ο μικρός Ανδρέας Σταματόπουλος και πάρα πολλά ακόμη πρόσωπα.

Όλοι οι συντελεστές της ταινίας εργάστηκαν αφιλοκερδώς προκειμένου η ταινία να επιτύχει το σκοπό της που είναι η ενημέρωση του κοινού για τις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων και τα οφέλη που αποκομίζουν όλοι οι άνθρωποι από τα ζώα.

Το σλόγκαν της ταινίας είναι ‘’ δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη Ζωή ‘’ !

Στη ταινία συνετέλεσαν χορηγικά με υπηρεσίες οι: Teo Hair Design στα χτενίσματα, Κέντρο διά βίου μάθησης Eva Beauty στο μακιγιάζ, Scarpco υποδήματα, Prince Erotokritos ενδύματα, Panos Apergis ενδύματα, Epifanios Skiathitis ενδύματα, iloveGlam κοσμήματα, Vicky Brantitsa κοσμήματα, Δήμητρα Τουμπόπουλου & Άννα Τσούρα κοσμήματα, Area364 Πολυχώρος, Θέατρο Βεάκη, Έλληνες & Ξένοι Δημιουργοί, Athina Art Apartments, Olivia Afionis πίνακες ζωγραφικής, Julia Solomatina πίνακες ζωγραφικής, Πετρίδη Νίκη πίνακες ζωγραφικής, Κωνσταντίνος Βερούτης εικαστικές δημιουργίες, Χρήστος Πετρίδης εικαστικές κατασκευές.

Περίληψη ταινίας: Η Έλενα Βρανά, διάσημη ηθοποιός, ζει με τον καταθλιπτικό πάτερα της και το γιο της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Στην απεγνωσμένη προσπάθεια της να διασώσει τη δημόσια εικόνα της από τον αρνητικό σχολιασμό των ΜΜΕ, υιοθετεί ένα αδέσποτο σκυλάκι. Άραγε … η σκυλίτσα αυτή θα ασκήσει ευεργετική δράση τόσο στην ίδια όσο και στον πατέρα της; Το ανάπηρο παιδί της θα αντιδράσει θετικά και ευεργετικά στη παρουσία του σκύλου;

Διάρκεια ταινίας 75′.Σενάριο: Αλέξανδρος Κατσάρης – Αρτέμης ΣαμοθράκηςΣκηνοθεσία: Αρτέμης ΣαμοθράκηςΔημόσιες Σχέσεις: Χρήστος Πετρίδης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρυσαυγή ΠαπαμήτρουΒοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης ΤρυφωνίδηςCasting director: Χρυσοβαλάντης ΠαππάςΣκηνογράφος: Θεμιστοκλής Σαμοθράκης

Δ/νση Φωτογραφίας: Γιάννης ΚάσσηςΉχοληψία: Αντώνης ΣαμαράςΦωτογραφία : Κωνσταντίνος Λέπουρης – Peter Tamas.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments