Χριστίνα Βραχάλη

Χριστίνα Βραχάλη
Η Χριστίνα Βραχάλη είναι πρώην παίκτρια μπάσκετ και δημοσιογράφος που ασχολείται κυρίως με το ποδόσφαιρο.

Η Χριστίνα Βραχάλη ζει από μικρή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπορεί να είναι κορίτσι, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Παράλληλα με τις δραστηριότητες της στο χώρο του μπάσκετ, σπούδαζε δημοσιογραφία. Ο στόχος της ήταν να γίνει αθλητικογράφος. Η Χριστίνα Βραχάλη όχι απλά το κατάφερε, αλλά εξελίχθηκε και σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο αθλητικό ρεπορτάζ.

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησε το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκε για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησε το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004.

Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκε στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και το 2018 εργαζόταν στο Αθλητικό Τμήμα του ραδιοφώνου (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων) και της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών).

  • Πλέον ανήκει στο δυναμικό του OPENTV!
  • Tα τελευταία χρόνια έχει δικό της blog το gazzetta.gr
  • Παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζεται τις εικόνες και τις εμπειρίεςτης, με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος.
  • Είναι επίσης  απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.
  • Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Χριστίνα Βραχάλη σχετικές ειδήσεις: