Lifestyle

Σοφία Αλατζά – Χριστίνα Βραχάλη: Οι καλλονές δημοσιογράφοι που ομορφαίνουν τις Κυριακές μας [pics]

Σοφία Αλατζά – Χριστίνα Βραχάλη: Οι καλλονές δημοσιογράφοι που ομορφαίνουν τις Κυριακές μας [pics]
Σοφία Αλατζά - Χριστίνα Βραχάλη: Οι Κυριακές μας πέρα από ποδόσφαιρο έχουν πλέον και πολύ όμορφες παρουσίες.

Σοφία Αλατζά – Χριστίνα Βραχάλη: Οι Κυριακές είναι εδώ και πολλές δεκαετίες οι αγαπημένες ημέρες των ανδρών καθώς μπορούν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Παραδοσιακά μετά τα παιχνίδια ακολουθούν και οι αθλητικές εκπομπές που παρουσιάζουν τα στιγμιότυπα και αναλύσεις από όλα τα παιχνίδια. Με λίγα λόγια οι Κυριακές είναι ιδανικές ημέρες για να “αράξετε” στον καναπέ σας να βλέπετε μπάλα.

Τα τελευταία χρόνια όμως στην εξίσωση των αθλητικών εκπομπών έχουν μπει και πολύ ωραία γυναικείες παρουσίες, οι οποίες κάνουν τους άνδρες να μην θέλουν να ξεκολλήσουν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες. Γιατί τι ποιο ωραίο από το να παρουσιάζονται τα highlights από τη νίκη της ομάδας σας από μία πανέμορφη δημοσιογράφο. Ακόμα και μία ήττα είναι πιο γλυκιά με αυτόν τον τρόπο.

Η Χριστίνα Βραχάλη τα τελευταία χρόνια αποτελεί αδιαμφισβήτητα την πιο όμορφη παρουσία της αθλητική δημοσιογραφίας. Από την περυσινή χρονιά ομορφαίνει με την παρουσία της τους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την εκπομπή “Total Football”. Η Χριστινα Βραχάλη έχει κερδίσει με το σπαθί της τηn παρουσία της στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, αποδεικνύοντας πως οι ποδοσφαιρικές ή μπασκετικές γνώσεις δεν αποτελούν προτέρημα μονάχα των ανδρών.

Πλέον η Χριστίνα Βραχάλη έχει ένα πολύ δυνατό ανταγωνισμό.

Το MEGA επέστρεψε δυνατά με νέο πρόγραμμα και νέα πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι η Σοφία Αλατζά. Η όμορφη δημοσιογράφος είναι συμπαρουσιάστρια του Αντώνη Καρπετόπουλου στη «Σούπερ Μπάλα», την αθλητική εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, με την αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Η Σοφία Αλατζά κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει δουλέψει σε αρκετά ραδιόφωνα της πόλης. Η πανέμορφη δημοσιογράφος έχει ξεκινήσει την καριέρα της στην Θεσσαλονίκη και μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στα αθλητικά ραδιόφωνα «Αθλητικά Νέα» και «Metropolis», το κανάλι «Makedonia TV», ενώ υπήρξε συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA. Πρόσφατα συμμετείχε στην ειδική εκπομπή του ΑΝΤ1 για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τίτλο «Super Μουντιάλ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments