Γιώργος Σαββίδης

Γιώργος Σαββίδης
O Γιώργος Σαββίδης είναι γιος του Ιβάν Σαββίδη με θέση στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ενεργό ρόλο στις αποφάσεις για τον σύλλογο.

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι ο μεγάλος γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στα διοικητικά του ΠΑΟΚ ενώ έχει ενεργό ρόλο και στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Και τα δυο παιδιά του Ιβάν Σαββίδη, μετά τις πρώτες σπουδές στη Ρωσία συνέχισαν στο Λονδίνο. Ο Γιώργος, τελείωσε οικονομικά στη Μόσχα και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά και ειδικεύτηκε στο μάνατζμεντ στο Λονδίνο.

Μια ιστοσελίδα της ρώσικης πόλης είχε αναφέρει για τον πρωτότοκο γιο του Σαββίδη «Παρά το νότιο αίμα και την εμφάνιση του Απόλλωνα, ο νεαρός δεν τρέχει πίσω από τις φούστες και επικεντρώνεται στη μάθηση και την εκπαίδευση», δείχνοντας πόσο προσηλωμένος στον στόχο του. Στο Ροστόφ που μεγάλωσε, γνώρισε και την αγαπημένη του Γιάννα. Από την ηλικία των 23 ετών ο Γιώργος ανέλαβε σημαντική θέση στην ομάδα του δικέφαλου. Εδώ και ένα χρόνο λοιπόν ο Γιώργος εμφανίζεται πολύ συχνά και στις προπονήσεις της ομάδας ενώ δεν χάνει κανένα αγώνα της.

Ο Λαμπερός γάμος

Το καλοκαίρι του 2016 ο Γιώργος Σαββίδης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Γιάννα. Ο γάμος έγινε  στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος -η εκκλησία είναι αφιερωμένη στη μνήμη των γονιών του και έχει χτιστεί με δωρεά του- στο χωριό Πρόχωμα Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά τον γάμο τους υποδέχτηκαν τους 600 εκλεκτούς καλεσμένους τους, ανάμεσά τους οι:

  • Κώστας Καραμανλής,
  • Πάνος Καμμένος,
  • Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Λευτέρης Πανταζής με την κόρη του Κόνυ,
  • ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, τα μέλη της διοίκησης και του προπονητικού τιμ κ.α στο Κυβερνείο («παλατάκι») της Θεσσαλονίκης. Εκεί τραγούδησαν τέσσερις Ρώσοι καλλιτέχνες και ο Λευτέρης Πανταζής.

Γιώργος Σαββίδης σχετικές ειδήσεις: