Αθλητισμός

Γιώργος Σαββίδης ΠΑΟΚ: Πώς σχολίασε τα κρούσματα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό

Γιώργος Σαββίδης ΠΑΟΚ: Πώς σχολίασε τα κρούσματα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό
Γιώργος Σαββίδης ΠΑΟΚ: Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη που παραμένει δραστήριος στα social media, κατέθεσε την άποψή του.

Σε ανάρτηση σελίδας φίλων του Ολυμπιακού σχολίασε ο Γιώργος Σαββίδης αναφορικά με τα κρούσματα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό καθώς βρέθηκαν θετικοί στον ιό οι δύο επιθετικοί των «ερυθρόλευκων», Χασάν και Ελ Αραμπί.

Πιο συγκεκριμένα, σελίδα του Ολυμπιακού στα social media πήρε θέση, σχετικά και με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών στις εθνικές τους ομάδες, εν μέσω πανδημίας. Και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη που παραμένει δραστήριος στα social media, κατέθεσε την άποψή του, συμφωνώντας στη σχετική ανάρτηση σελίδας «ερυθρόλευκης» απόχρωσης.

Η ανάρτηση στα social media και το σχόλιο από τον Γιώργο Σαββίδη

«Εποχή κορωνοϊού δεν έχουμε; Ασφαλείς δεν πρέπει να μείνουμε; ναι. Τότε γιατί δεν σταματούν τις εθνικές ομάδες και φέρνουν είκοσι παίκτες από κάθε άκρη του κόσμου κοντά; Πού είναι η UEFA και η FIFA που θέλουν την ασφάλεια όλων των ποδοσφαιριστών; Το καλύτερο είναι η διακοπή των εθνικών ομάδων για τον περιορισμό μετακινήσεων. Αυτό δεν τον λέω μόνο και μόνο γιατί δεν θα έχουμε 2 επιθετικούς για 2 βδομάδες αλλά για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών που είναι πιο σημαντικό».

Αυτό αναφέρει η σχετική ανάρτηση και ο Γιώργος Σαββίδης, με χαρακτηριστικό σχόλιό του, φάνηκε να συμφωνεί με τα παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments