Αυτοδιοίκηση

ΑΣΕΠ: Οι 13 ειδικότητες που “μπλοκάρει” στους δήμους

ΑΣΕΠ: Οι 13 ειδικότητες που “μπλοκάρει” στους δήμους
Σε 13 ανέρχονται οι ειδικότητες συμβασιούχων που "μπλοκάρει" το ΑΣΕΠ στη Λάρισα αλλά και σε άλλους δήμους της χώρας.

Συγκεκριμένα στη Λάρισα, 23 συμβασιούχοι πληρώνονται έναντι εν μέσω ασφαλιστικών μέτρων και διαταγών πληρωμής καθώς το ΑΣΕΠ με απόφασή του δεν αναγνωρίζει ότι ανήκουν στις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου.

Πρόκειται για απόφαση η οποία επικαλείται την παρ. 2 του άρθρου 24 του Ν 4479/2017 (Σκουρλέτη) που ορίζει ότι οι συμβασιούχοι, μέσω νέων συμβάσεων, παραμένουν στις θέσεις τους έως την δημοσίευση των προσωρινών πινάκων των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ και το αργότερο έως 31.3.2018.

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες του στο δήμο. έλαβαν μέσω της διαταγής πληρωμής 1.000 ευρώ πριν μερικές ημέρες ενόψει Χριστουγέννων και παραμένουν απλήρωτοι για Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. 

Επίσης έχει προσδιοριστεί νέα δικάσιμος για τέλος Ιανουαρίου προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει με τα υπόλοιπα οφειλόμενα.

Οι ειδικότητες που "μπλοκάρει" το ΑΣΕΠ στο δήμο Λαρισαίων αλλά και σε άλλους δήμους της χώρας είναι:

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων ΈργουΔΕ Οδηγοί Γεωργικού ΜηχανήματοςΥΕ Εργάτες ΚυνοκομείουΔΕ Τεχνιτών ΟικοδομώνΥΕ Εργατών ΚοιμητηρίουΔΕ 29 Οδηγών ΦορτηγώνΔΕ Οδηγών Φορτηγών (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφρου)ΔΕ ΗλεκτροσυγκολλητώνΥΕ ΦυλάκωνΔΕ Μηχανοτεχνιτών ΑυτοκινήτωνΔΕ ΛιπαντώνΔΕ Τορναδόρων (πρακτικών Μηχανικών)ΔΕ Ηχοληπτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments