Αυτοδιοίκηση

Γιώργος Πατούλης: Θα συναντηθεί με τους 66 δημάρχους της Αττικής

Γιώργος Πατούλης: Θα συναντηθεί με τους 66 δημάρχους της Αττικής
Ο Γιώργος Πατούλης θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη την πρώτη άτυπη συνάντηση εργασίας με τους νεοεκλεγέντες δημάρχους της Αττικής.

Πιστός στις προεκλογικές δεσμεύσεις του ότι θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη της περιφέρειας Αττικής, ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, πραγματοποιεί την πρώτη άτυπη συνάντηση εργασίας με τους νεοεκλεγέντες δημάρχους της Αττικής.

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί, αύριο το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα καταγραφούν τα ζητήματα που απασχολούν τους δήμους της Αττικής και θα προσδιοριστεί το πλαίσιο σύμφωνα με το οποίο θα υλοποιηθεί η προεκλογική δέσμευση του για τη σύσταση ενός συντονιστικού οργάνου στο οποίο θα συμμετέχουν οι 66 δήμοι της Αττικής και η Περιφέρεια.

Το όργανο αυτό θα συνεδριάζει περιοδικά και θα έχει ως βασική αποστολή του τη συνεργασία του Πρώτου και Δευτέρου Βαθμού Αυτοδιοίκησης προκειμένου να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και τα προβλήματα που εμποδίζουν την ταχύτερη υλοποίηση έργων στην Αττική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments