Αυτοδιοίκηση

Ταχιάος: Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα

Ταχιάος: Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα
Ο Νίκος Ταχιάος εξέφρασε τη διάθεση τόσο του ίδιου όσο και της παράταξης του να συνεργαστεί με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε συζήτηση με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, καθώς και με άλλες παρατάξεις, για την εξασφάλιση μιας minimum προγραμματικής συμφωνίας, προκειμένου να διοικηθεί ο κεντρικός δήμος, δηλώνει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Νίκος Ταχιάος.

Την παραπάνω διάθεση εξέφρασε ο κ. Ταχιάος, μέσω επιστολής που απέστειλε στον κ. Ζέρβα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και συμμετοχής στελεχών του συνδυασμού του στο σχήμα της διοίκησης, εφόσον βέβαια αυτό είναι στις προθέσεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, ότι ο ίδιος θα παραμείνει στον δήμο ως απλός δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξής του.

Ο κ. Ταχιάος, μέσω της επιστολής, ενημερώνει τον κ. Ζέρβα για την απόφασή του να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης και για τον λόγο αυτό ζητά οι όποιες συζητήσεις να γίνουν, εάν είναι δυνατό, μετά την 7η Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο μιας πρώτης συνάντησης ακόμη και πριν από τις εθνικές εκλογές.

Σημειώνεται πως στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Ταχιάος λόγω της πρώτης θέσης που πήρε στον α’ γύρο και σύμφωνα με τον «Κλεισθένη» εξέλεξε έντεκα δημοτικούς συμβούλους και διαθέτει τη μεγαλύτερη δημοτική ομάδα.

Διαβάστε Eπίσης

Γιώργος Πατούλης: Θα συναντηθεί με τους 66 δημάρχους της Αττικής

Κριστόφ Ρουιγιόν: «Περιφέρεια – πρότυπο για άλλες ευρωπαϊκές Περιφέρειες η Κεντρική Μακεδονία»

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι