Αθλητισμός

Champions League: Μαγικός Κριστιάνο, θρίαμβος για τη Ρεάλ!

Champions League: Μαγικός Κριστιάνο, θρίαμβος για τη Ρεάλ!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τη Ρεάλ να νιώθει... σαν στο σπίτι της και με δύο γκολ (το ένα με ανάποδο ψαλίδι) πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα της Γιουβέντους (3-0) τσεκάροντας από τώρα το πρώτο εισιτήριο για τον ημιτελικό. Διπλό για τη Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Σεβίλλης (2-1).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει… πεισμώσει και θέλει να οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε έναν ακόμη τελικό Champions League. Με τον Πορτογάλο σε κέφια, η ομάδα του Ζιντάν πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα της Γιουβέντους (3-0), «κλειδώνοντας» ουσιαστικά από τώρα το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού, μετατρέποντας τη ρεβάνς της Μαδρίτης σε τυπική διαδικασία.

Τα πράγματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης πήγαν… εξαιρετικά από νωρίς, όταν στο τρίτο μόλις λεπτό, ο Μαρσέλο με ωραία μπαλιά βρήκε τον Κριστιάνο και εκείνος με το ”μυτάκι” δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στην απέναντι γωνία (0-1, 3′). Στο 63ο λεπτό, ο Πορτογάλος ”ξαναχτύπησε” εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Καρβαχάλ, σκοράροντας ένα υπέροχο γκολ με ανάποδο ψαλίδι (0-2, 63′). Τρία λεπτά αργότερα, ο Ντιμπάλα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 72ο λεπτό, Μαρσέλο και Ρονάλντο συνεργάστηκαν υπέροχα, με τον πρώτο να χρίζεται σκόρερ για το τελικό 3-0.

Στο δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης, η Μπάγερν Μονάχου είχε το «know how» αλλά και την τύχη να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να επιστρέψει από το 1-0 στην έδρα της Σεβίλλης, γυρίζοντας το ματς σε ένα πειστικό διπλό που κατά πάσα πιθανότητα θα της δώσει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Στο 31ο λεπτό, ο Σαράμπια άνοιξε το σκορ για τους Ανδαλουσιάνους, αφού πρώτιστα είχε χάσει άλλες δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, ωστόσο η απάντηση των Γερμανών ήταν άμεση. Με τον Ριμπερί και τη βοήθεια της κόντρας από τον Νάβας, η μπάλα καρφώθηκε στα δίχτυα του Σόρια στο 37ο λεπτό (1-1). Ο Ριμπερί ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τη Μπάγερν, καθώς έφτιαξε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 68ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα, με σέντρα, συστημένη στο κεφάλι του Τιάγκο Αλκάνταρα (68′, 1-2).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments