Αθλητισμός

Απίστευτο “ντου” οπαδών κατά Μπεργκ – «Έπεσε» το γήπεδο με Γουακάσο – Τρελές ατάκες στον Ουζουνίδη!

Απίστευτο “ντου” οπαδών κατά Μπεργκ – «Έπεσε» το γήπεδο με Γουακάσο – Τρελές ατάκες στον Ουζουνίδη!
Τελειωμό δεν έχουν τα... ευτράπελα στον Παναθηναϊκό - Απίθανες αντιδράσεις φιλάθλων - "Πέσιμο" ακόμα και στον Σουηδό που ήταν πάντα στο απυρόβλητο - Οργή για τον Γκανέζο!

​Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα. Μπορεί ο Στραματσόνι να έφυγε, ωστόσο η οργή στις τάξεις των οπαδών παραμένει κατά των παικτών. Κι αυτό φάνηκε και χθες στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παρόλο που απουσίαζε όλο το κομμάτι των οργανωμένων οπαδών.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του “Απόστολου Νικολαϊδης”, περίπου 5.000, αποδοκίμασαν όλους παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα και ο μοναδικός που γλίτωσε από τη γιούχα ήταν ο Λέτο.

Ακόμα και ο Μπεργκ, ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας και αγαπημένος της “πράσινης” εξέδρας, δεν κατάφερε να αποφύγει τις αποδοκιμασίες. Μάλιστα, μετά την αλλαγή του ο Σουηδός άσος βίωσε μια πρωτοφανή κατάσταση, καθώς όταν κάθισε στον πάγκο, μαζεύτηκε από πάνω του μία μερίδα 15-20 οπαδών που τον …έψαλλε για τα καλά για τις τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις του.

Παράλληλα, το μαζικό ξέσπασμα του κόσμου έζησε ο Γουακάσο, ο οποίος όταν αντικαταστάθηκε είδε όλο το γήπεδο να τον αποδοκιμάζει έντονα, ενώ κάτι παρόμοιο έγινε και με τον Ιμπάρμπο, τον οποίο οι οργανωμένοι οπαδοί και στο “ντου” που έγινε στο Κορωπί.

Από την άλλη, ο Ουζουνίδης έγινε αποδεκτός από τον κόσμο με χειροκροτήματα, ενώ μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα και κατευθυνόμενος προς τη φυσούνα ο Έλληνας προπονητής άκουσε πολλά εγκωμιαστικά σχόλια. “Είσαι προπονηταράς”, “Μαρίνο Παναθηναϊκάρα, φτιάξε ομαδάρα”, ήταν μερικές από τις ατάκες των οπαδών στο νέο προπονητή.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments